Legends Never Die Dershia Opublikowano 5 Czerwca 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 Hey kochani! Witam w drugiej edycji Skillowego Abecadła! Seria polega na opisywaniu jednej osoby na podstawie alfabetu. Dwie osoby zostają anonimowe, a jedna (opisywana) dodaje swoją wersję. Każda litera to słowo lub wyrażanie, którego kojarzy nam się z daną osobą. Dziś zobaczymy co myśli o sobie Administrator CS:GO @ Łapa oraz dwa anonimki Czy trafnie? Zobaczmy! Łapa A- Azjata, kiedyś spotkałem się z takim określeniem mojej karnacji B- Białystok moje małe miasteczko C- Cztery Heady i 5 już się nie ubije jak zawsze unlucky D- Dziewięćdziesiąt dziewięć w dziewięciu :)))) E- Epapiełosyyy takie moje małe hobby F- Facet rozjebał 3 gniazdka, pol sufitu przyszła stara i mnie obudziła XD G- Godziny przegrane w cs jest ich dość sporo H- Hojny I- Impreza J- Jakiś mix? K- Kobieciarz niestety mogę się pochwalić takim określeniem, mimo ze już dużo się zmieniło L- Lanowiec M- Muszę waląć szep szpreja (takie powiedzonko) N- Nie mam prawka aktualnie, jak ktoś zna historie to zna nic ciekawego xddd O- Oj tak tak byczku (takie powiedzonko) P- Pijemy alkohol R- Romantyczny S- Spokojny T- Taiken nasz klan (takie powiedzonko) W- Wyjebane często to słyszę Z- Życzliwy Anonim #1 A- Areny B- BMW C- Czołgi D- Deaglemeister E- E-sportowiec F- F... Mexicans G- Global Elite H- Helikopter I- Impreza J- Jest Dobrze K- Korea L- Lanowiec M- Mirage N- Nie mam pomysłu O- Oj tak tak P- Pro player R- Rozgarnięty S- Spokojny T- Tata (Bo uczy grać w cs'a) U- Uprzejmy W- Wesoły serwerek Z- Zabija wszystkich przeciwników Anonim #2 A- Alkoholik (Kiedy pijemy?) B- BMW (Fajne było ;c) C- Czerwone światło (Chyba komuś się kolorki mylą) D- "Dobra, zaraz ich opier*ole" E- "Eee, ja nie piłem" (mhmmm) F- Fantastyczny (Nic innego nie było na tą literkę ;c) G- Gaduła (Opowiedz mi historie o Twoim prawku) H- "Halo Kacper, przyjadę do Ciebie pod tą wiochę XD uspokój się" I- Imprezowicz (Aż za bardzo) J- "Ja tu jestem VCL'em" K- Kiedy zdasz prawko? (Znowu...) L- Leniuch ("Ejj spałem") M- Maruda ("Eee, nie chce mi się grać") N- Nocny driver (Tak najlepiej) O- "Oj tak tak byczku" P- Pomocny (Bardzo, bardzo) R- Ragequit S- Sto osiemdziesiąt (Szybki chłopak) T- "Trening zrobiony?" (Nadal nie...) W- Wysepka (Mogła być to chociaż Malta, ale na co to komu) Z- Zabudowane (Po co są zasady?) 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Legends Never Die Łapa Opublikowano 5 Czerwca 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 Hahahha prawiee 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi