Użytkownik Farenus Opublikowano 6 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 Twój nick na serwerze: Farenus Nick admina banującego: Olivier Twist Dostałeś bana, gaga czy muta?: Ban Czas oraz data bana: 17:51 2020-06-06 Serwer na którym dostałeś bana: Only AWP Opis sytuacji (prośimy o dłuższą wypowiedz): Wbiłem sobie na server ,żeby sobie pograć . Na początku było fajnie ale po kliku rundach dostałem bana za "wh" którego oczywiście nie mam. Miałem kilka dziwnych akcji ale to dla tego że dobrze znam tą mapę . Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:425296383&advType=steamid&Submit Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: NIe mam 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony LEGENDAR Opublikowano 6 Czerwca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 @ OliverTwist Masz 48h na rozpiskę demka Odnośnik do komentarza
Użytkownik OliverTwist Opublikowano 7 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Witam pana Farenusa, Przejdźmy do rzeczy: 2:55 – w momencie, którym się obróciłeś i wcelowałeś nie było słychać ani jego scope'a ani kroków, mimo to stojąc odsłonięty wcelowałeś się tam 4:45 – może i jest to znajomość mapy, jednak szybkość z jaką oddałeś strzał i nie sprawdzenie żadnej innej pozycji jest co najmniej dziwne 4:50 – nie oddałeś czystego strzału tylko patrzyłeś w inne miejsce gdzie mógł być i był inny gracz 5:08 – miałeś sprawdzić lewą stronę, jednak gracz który był za ścianą poszedł na prawo i tam też się wcelowałeś 5:12 – przycelowałeś przez ścianę w gracza, gdy nie miałeś prawa wiedzieć, że jest właśnie tam 7:57 – po sprawdzeniu prawej strony murku, olałeś lewą stronę po czym wchodząc do okna w domku nie sprawdziłeś miejsca gdzie najczęściej są wrogowie, tylko spojrzałeś w lewo przez wyjście w jakiegoś gracza 8:30 – sytuacja ta sama co z poprzedniego punktu, nic nie sprawdzasz biegnąc po odsłoniętej pozycji, dodam że jak ktoś tam był, to sprawdzałeś tę pozycję 10:00 – sytuacja znowu z 8:30, jak jest ktoś za ścianką to sprawdzasz jak nie ma to nie sprawdzisz 11:00 – kolejny raz 12:42 – tą sytuacją doprowadziłeś mnie to pewności a propos twojego wspomagania gry – sprawdzasz prawą stronę murku gdy gracz jest po prawej, nie wiedząc że się przemieszcza przeciągasz celownik po ścianie na drugą stronę, gdy gracz się tam zbliża używasz podwójnego scope'a. 13:31 – aż śmiesznie zamiast nacelować w róg murku to celujesz przez ścianę w innego gracza (dokładniej w jego głowę ) Na koniec dodam, że nie sprawdzasz w ogóle pozycji, wychylasz się zawsze na przeciwnika a twoje starzały są niewiarygodnie szybkie. Dziękuję I pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Bula Opublikowano 8 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 (edytowane) Jak ty nawet nie dałes linka do demka. I nawet nie masz wycinka z kosoli Pozdrawiam Buła Edytowane 8 Czerwca 2020 przez Bula 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony LEGENDAR Opublikowano 8 Czerwca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 + Czysta akcja +/- Podejrzana akcja - Bardzo podejrzana akcja 2:55 +/- Nagle podejrzany bardzo dziwnie wcelowuje się w stronę, gdzie znajduję się przeciwnik mimo, że nie miał prawa go słyszeć. 4:45 +/- Bardzo szybki strzał w głowę oraz wcelowanie się w miejsce, gdzie znajduje się przeciwnik. 4:50 - Dziwny strzał, dodatkowo chwilę później idealny strzał w model przez ścianę. 5:08 - Cały czas wiesz, że przeciwnik znajduje się po lewej stronie. 5:12 - Wyskakujesz idealnie wcelowany na model przeciwnika. 7:57 - Ponownie wyskakujesz idealnie na model przeciwnika, aczkolwiek tym razem przez okno. 8:30 - Przeciwnik rusza zza ściany i nagle zatrzymujesz się 10:00 - 10:09 Nie sprawdzasz prawej strony a w sytuacji, gdy znajdował się tam przeciwnik to od razu byłeś już wcelowany a tutaj ponownie lecisz na przeciwników. 11:00 - Ponownie biegniesz prosto na przeciwników nie sprawdzając przy tym dosłownie nic. 12:42 - Ta sytuacja to jest jakiś kompletny żart, w tym momencie ewidentnie pokazujesz, że korzystasz z wallhacka, przeciwnik się przemieszcza a ty lecisz celownikiem za nim. Nie ma sensu oglądać dalszej części demka. Podsumowując pierwsze 2 sytuacje były podejrzane ale cała reszta to ewidentny WH. Przeciwnik podchodzi to wlatuje scope x2. Dodatkowo cały czas lecisz przez ścianę celownikiem za modelem przeciwnika 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony LEGENDAR Opublikowano 8 Czerwca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz nieodbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi