Użytkownik PvRHeadShoot Opublikowano 6 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 Twój nick: HeadShoot_hw69.pl Nick oskarżonego: Kamik IP/SID oskarżonego: Data i czas zdarzenia: 22:52 06.06.2020 Powód skargi: Obraza Gracza Opis sytuacji: Cały czas obraża mnie na serwie i gdzie kolwiek jebać devila (DEVIL to mój stary nick) i na za dużo sobie pozwala i tak ciągle że jestem chujowy i jeszcze gorzej Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): Dupo_Rozpruwacz_69 Odnośnik do komentarza
Użytkownik |K4|Bum Opublikowano 7 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Za porozumieniem z Kudłatym rozpatruję skargę. Brak sid/ ip gracza jak i dowodów. Gdy spotkam gracza na serwerze to go upomnę i wyciągnę odpowiednie wnioski. Odnośnik do komentarza
Użytkownik |K4|Bum Opublikowano 7 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Skarga odrzucona. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Radziuu Opublikowano 22 Lipca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został przeniesiony do archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi