GENERAL ALADEEN Opublikowano 6 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 Ja wychodze do was z taką propozycją aby dodać w wzorze w punkcie pierwszym[#1] dodać stronę Hostuje.net https://hostuje.net/index.php] ponieważ jak zauważyłem ostatnimi czasami Zipyyshare.com coś się zacina i nie może wczytaj naszego pliku [#2]. Są przypadki gdzie członkowie UBT zwracają uwagę że dany gracz, który pisze prośbę o UB screeny ma wstawić na stronę Zipyyshare lecz gracz twierdzi że mu strona nie działa i są później takie że tak to ujmie nieporozumienia. Aby takich sytuacji nie było moim zdaniem powinny być dwie strony gdzie można swoją paczkę screenów wrzucić gdy jedna ze stron zawiedzie, tutaj czekam na wypowiedz członków UBT czy im takie coś by nie przeszkadzało [#1] 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik |K4|Bum Opublikowano 7 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Ogólnie to nie zauważyłem aby było coś w regulaminach wspomniane że gracz ma prawo ss wrzucić tylko i wyłącznie na hosting Zippyshare. Ja osobiście gdy zdarza się taka sytuacja to stosuję info/notatkę z prośbą o podesłanie paczki na innym hostingu gdyż takowy fisiuje. Jak dla mnie to tylko kwestia porozumienia się z graczem by wstawił na inny hosting paczkę. A też takie sytuacje z "Zacinaniem się " Zipp'ów jak u mnie zdarzają się bardzo rzadko. Mógłbym się tu rozpisywać na temat zacinania się takowych stron ale nie o to chodzi w tym temacie Tylko taką informacje na temat ss znalazłem w regulaminach: Przyjmujemy tylko i wyłącznie SS'y spakowane w paczkę .rar tak, aby móc zobaczyć datę modyfikacji i wagę SS. Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 7 Czerwca 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Z tego co wiem zippyshare jakieś chamskie reklamy wstawia, np. po klikaniu w download przekierowuje w jakąś wgl inną stronę Odnośnik do komentarza
Użytkownik 2012 Opublikowano 7 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Możecie do regulaminu wrzucić kilka zaufanych hostingów, nie jeden czy dwa. Wtedy nikt wam nie będzie robił problemu o niedziałający hosting. Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 7 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 @ Trivor Dokładnie Ja tam jestem za zmienieniem tego bo na zippyshare.com są reklamy które później automatycznie akceptują pliki cookie na różnych stronach. Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 7 Czerwca 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Może nie na tego hosta co podałeś, ale zmienimy 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 7 Czerwca 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Propozycja przyjęta. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi