Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Propka o UB

GENERAL ALADEEN

Rekomendowane odpowiedzi

Ja wychodze do was z taką propozycją aby dodać w wzorze  w punkcie pierwszym[#1] dodać stronę Hostuje.net https://hostuje.net/index.php]  ponieważ jak zauważyłem ostatnimi czasami Zipyyshare.com coś się zacina i nie może wczytaj naszego pliku [#2]. Są przypadki gdzie członkowie UBT zwracają uwagę że dany gracz, który pisze prośbę o UB screeny ma wstawić na stronę Zipyyshare lecz gracz twierdzi że mu strona nie działa i są później takie że tak to ujmie nieporozumienia. Aby takich sytuacji nie było moim zdaniem powinny być dwie strony gdzie  można swoją paczkę screenów wrzucić gdy jedna ze stron zawiedzie, tutaj czekam na wypowiedz członków UBT czy im takie coś by nie przeszkadzało [#1]

• Lubię to! 1
  • Użytkownik

Ogólnie to nie zauważyłem aby było coś w regulaminach wspomniane że gracz ma prawo ss wrzucić tylko i wyłącznie na hosting Zippyshare.

Ja osobiście gdy zdarza się taka sytuacja to stosuję info/notatkę z prośbą o podesłanie paczki na innym hostingu gdyż takowy fisiuje. 

Jak dla mnie to tylko kwestia porozumienia się z graczem by wstawił na inny hosting paczkę. A też takie sytuacje z "Zacinaniem się " Zipp'ów jak u mnie zdarzają się bardzo rzadko.  Mógłbym się tu rozpisywać na temat zacinania się takowych stron ale nie o to chodzi w tym temacie :P 

Tylko taką informacje na temat ss znalazłem w regulaminach: 

Przyjmujemy tylko i wyłącznie SS'y spakowane w paczkę .rar tak, aby móc zobaczyć datę modyfikacji i wagę SS.

06849937492497786438.gif.b02bf47a928ea5323c1b6889f0d9243a.gif

• Właściciel
Właściciel

Z tego co wiem zippyshare jakieś chamskie reklamy wstawia, np. po klikaniu w download przekierowuje w jakąś wgl inną stronę 

• Użytkownik

Możecie do regulaminu wrzucić kilka zaufanych hostingów, nie jeden czy dwa. Wtedy nikt wam nie będzie robił problemu o niedziałający hosting.

@ Trivor Dokładnie  Ja tam jestem za zmienieniem tego bo na zippyshare.com  są reklamy które później automatycznie akceptują pliki cookie na różnych stronach.

• Właściciel
Właściciel

Może nie na tego hosta co podałeś, ale zmienimy

• Lubię to! 1
  • Właściciel
Właściciel

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Propozycja przyjęta.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]