Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Skarga na Sprite!

Tazz

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick:  Tazz 
Nick oskarżonego: Sprite!
IP/SID oskarżonego: STEAM_0:0:497205475
Data i czas zdarzenia:  07/06/2020 - 19:10
Powód skargi: Nieprzestrzeganie regulaminu przez Strażnika. 
Opis sytuacji: Strażnik Sprite! nie przestrzega regulaminu (np. bardzo przedłuża grę, tj. podczas pojedynków po życzeniu więźnia ucieka wykorzystując BH), kulturę wyniósł nie wiem skąd (obrażanie graczy, nazywanie "debilem" "żydem" itp. jest na początku dziennym. Żartowanie z "Katynia" na poziomie dziennym, żartowanie z murzynów również).  Gdy ktokolwiek próbuje obronić swoje zachowanie to dostaje z miejsca mute. 
Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): Nie mam screenów - bo mikrofonu nie zescreenuję. Nagrywać całych rozgrywek również nie mam zamiaru. Świadkowie pewnie się znajdą.

PS. Pragnę dodać, że ze wszystkich spotkanych adminów ogarnia jedynie MesseM i jest on bardzo miłym adminem. (ver też jest w porządku, zapomniałem!)

PS2. Skarga dotyczy kilku dni i wielu zachowań, nie jestem w stanie przytoczyć konkretnej mapy. Liczę na to, że znajdzie się jakikolwiek świadek tych sytuacji. 

PS3. Po chwili namysłu wpadło mi do głowy jeszcze jedno - to, jak Sprite! zawzięcie przeszkadza w grze. Nie jest to niezgodne z regulaminem, ale gdy ktoś idzie do CT, próbuje, to czy jako Strażnik/Admin powinien co rundę się buntować? Nie daje nikomu przykładu swoim zachowaniem, non stop wywyższa się faktem, że jest rangowym. O fakcie tekstów typu "TWOJA STARA" muszę wspominać?

Edytowane przez Tazz
  • Lubię to! 2
  • Super 3
  • Użytkowniczka

Potwierdzam, również byłam przy tych sytuacjach i dosłownie z tym człowiekiem gra jest niegrywalna. Jego sexistowskie żarty były naprawdę nie w porządku i nie na poziomie, dosłownie czuję się ofiarą księdza pedofila. Nie rozumiem dlaczego taka osoba posiada admina, pozostała administracja powinna w końcu zareagować a nie, że ludzie próbują mu coś uświadomić a typ ich mutuje.

Pozdrawiam <3 

• Użytkownik

Chciałbym się odnieść do sprawy jako admin i również jako gracz grający na naszym serwerze.

Ja również byłem świadkiem kilku takich sytuacji i sam osobiście mu zwracałem uwagę, ale on to miał totalnie w dup*e. Z nieprzestrzeganiem regulaminu również się zgodzę, ponieważ jak dobrze pamiętasz Sprite, wczoraj była dość niefajna sytuacja, a mianowicie taka, że poszedłeś do CT i zacząłeś prowadzić, nagle więźniowie Ci się zaczęli buntować, a ty sobie z tym nie radziłeś, więc wolałeś po prostu dać w środę zabawę po buncie, tak jak już wspominałem, w podaniu zwracałem Ci uwagę i myślałem, że się ogarniesz, ale jednak widać, że nic się nie zmieniło w tym kierunku, a więc ja również chciałbym się dołączyć do skargi kolegi Tazz'a i podesłać demko gdzie nasz Pan strażnik czyt. Sprite po prostu nie przestrzega regulaminu i ma go totalnie gdzieś.

Tutaj jest owe demko do tego jak dał zabawę po buncie: http://793023.hltv3.pukawka.pl/hltv-2006061411-jail_west_v2-1591445460-1591450860.zip. 

Czas: Mniej więcej od 6:20 do 7:10 to są akurat dwa dni.

• Lubię to! 1

• Użytkowniczka

Niestety potwierdzam, że takowe sytuacje miały miejsce. Po przeczytaniu regulaminu, ciągle zauważałam popełniane przez Sprite błędy wynikające z braku jego znajomości. Częste wyzywanie też nie jest na miejscu, zwłaszcza, gdy pojawią się nowi gracze. Myślę że oskarżony powinien się zastanowić nad tym, czy wie jaką pełni funkcje, bo to, że jest Strażnikiem nie zwalnia go z przestrzegania regulaminu.

• Użytkownik∙

Z tego co pamiętam to za czasów "Flaya" i "Bl@cka" którzy mieli tutaj swoj serwer jb 

też były z nim problemy :)

także nononon

Edytowane przez Olo.exee

olokorawawa.gif

• Użytkownik

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Skarga przyjęta.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

• Lubię to! 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]