Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

odwołanie SniX3n

SniX3n

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick na serwerze: ✪SniX3n

Nick admina banującego: Kuraszynka

Dostałeś bana, gaga czy muta?:  Bana perm

Czas oraz data bana:  06-08-20 11:04

Serwer na którym dostałeś bana: [PL/EU] [5vs5 3MAPS] StrefaSkilla.pl ; 145.239.239.225:27015

Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz):  Jestem w lader widziałem członka drużyny w site na b więc wyszłem z założeniem że przeciwnicy są w apartamentach i się wcelowałem w apartamenty (gram lepiej niż gold kałach i celuje przez wychyleniem w miejsca najbardziej popularne np.pałac patrze schody) To było tak wybiegam wcelowany w apartamenty no i tam gdzie celowałem był przeciwnik i po zastanowieniu ( dostałem coś w stylu laga mózgu bo strzeliłem po jakiś 3 sekundach od zobaczenia przeciwnika) strzeliłem no i dostał głowę, i w tym momencie dostałem bana perma za wh. dodam że gram długo w cska jak i na tym serwerze.

Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:486368410&advType=steamid&Submit

Wycinek z konsoli po wejściu na serwer:

Disconnect: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź https://www.strefaskilla.pl aby poznać szczegóły.

• Użytkownik

Aktualnie sprawdzialem owe demo i ewidetnie miales Wallhacka bylo widac jak celowales przez sciany i wychodziles wcelowany odrazu uwazam ze ban byl sluszny 

• Super 1
  • Legends Never Die

@ Kuraszynka Nie wiem co konsultujesz z innymi ale masz rozpisać demko  a ty @ Agni  Napisałeś nic nie wnoszącą odpowiedz jak rozpisujesz demko to podaj minuty i sekundy demka i co się stało bo napisać że ktoś ma wh bo tak po demku widzę to nie jest sztuka.

@ Kuraszynka Czekamy na rozpis demko 

• Lubię to! 1
  • Super 1
  • Użytkownik

ehh już czekam ma vacbana :D 

A moge dostać demko z tego meczu do własnego użytku ?

Edytowane przez SniX3n
  • Użytkownik

Po sprawdzenie dema nie mam wątpliwości że masz WH

21:15

Rzuca dziwnego granata zatrzymał się przy drewnie i nie miał infa że ktoś jest w pałacu poczekał chwilę zanim przeciwnik podejdzie i rzuca granat idealny pod nogi wroga 

21:35

Zabija wroga na tetrisie i nie sprawdza rampy zanim wychyli tylko od razu jest wcelowany w pałac gdzie znajduje się 2 przeciwników 

22:45

Idzie na TT od mida i nie wie że ktoś tam jest (infa nie miał jak dostać) a podaje dokładne info że przeciwnik idze rampę a go nie słyszał ani nie widział 

23:20 

Raszuje side A nie sprawdza pozycji i pierwsze co robi idzie CT gdzie 2 graczy ma AFK (nie mógł dostać o tym infa)

24:10 wybiega apsami na B kompletnie nic nie sprawdza tylko biegnie na shorta gdzie znajduje się przeciwnik w oknie i w konektorze 

25:10 Wbija na side A nie sprawdza żadnej miejscówki tylko wybiega od razu wcelowany w jungle gdzie jest wróg (Tutaj też nie mógł dostać o nim infa)

Moim zdaniem ban jest zasłużony :PepeWink:

• Użytkownik

21.00 w Tej rundzie podejrzany bięgnie pod Pałac Balkon więc żuca granta do pałac tutaj nie moge sie przyczepić lecz zaczyna pikowac przeciwnika w pałacu odsłaniałac się na wszystkie pozycje a szczególnie na rampa gdzie nie ma informacji czy ktoś tam jest czy nie, może po prostu fart albo widział ze nikt tam nie idzie i że jest tylko dwóch pałac a pozostała dwójka na b pomimo ze nikt nie ma informacji o ich pojeżeniu.

23.00 Od momentu zmiany stron ct-tt Podejarzany gracz bez premedytacji wbiega na site A gdzie tak by widział że nikogo tam nie ma, wbiega na szybko sprawdza miejscówki i biegnie na ct. Samo wbiegniecie na Site A nie bojąc sie że ktoś może go zdjąć z CT awp lub schody daje do myślenia bo robił tak już w każdej rundzie po tej więc od tego momentu zaczołem podejrzewac że ma albo Wallhack lub kolęge w przećiwnej drużynie który po prostu podawał mu info nie jest to wykluczonę.

23.56 Bo rozpoczeciu tej rundy podejrzany widzi że nikt nie idzie na B więc bięgnie przez Aparty B wyskakując przez okno nie sprawdzając dosłownie nic ani Site B, bench, auto, czy kuchnie po prostu biegnie na shorta pomimo że miał info tylko o jednej osobie ktora była na A i zero info o jakieś osobie na B czy to przez patrząc na mapę czy podanego info przez kolege z drużyny. Oczywiście te sytuajce mogę nazwać szybkim wyjśćiem ale nawet w takich sytuacjach sprawdza się podstawowe pozycje na danym site lub miejsu które raszujemy

25.00 W tej rundzie możemu zauważyc to samo co w poprzednich szybkie wbieganie bez jakiegoś sprawdzania Miejscówek. Więc z mojej strony nawet nie ma co się rozpisywać wszystkie rundy po zmianie stron były takie same z jego strony szybkie wbieganie bez żadnego info i akuratnie bez nikogo z CT w tym miejscu.

Z mojej strony dałem mu bana z takiego powodu ze jego zagrania,pozycje były bardzo podejrzane, tak jak powiedziałem podejrzany posiadał informacje ktorych nie mógł dostać od graczy ze swojej drużyny ani nie widział na mapie przeciwników, wybieganie na sita lub w jakieś miejsca nie posiadając żadnej informacji wiaże że albo z dużą pewnośćia siebie albo wspomagaczami, o wspomaganie celowanie nie mogę go podejrzewać bo w kwesti aima nie był najlepszy z osób grajacych na serwerze. Uważam że podejrzany posiada albo Wallhacka czasowego albo kolęge z przeciwnej drużyny podającego mu informacje o innych graczach zasługuje na bana do wyjaśnienia sprawy i udowodnieniu że go niema najlepiej ustnie na TS.

Dziękuje

• Użytkownik

To mogę dostać demko bo chce się pochwalić kolegą na faceitcie jak gram :D(to jest żart ale demko chciałbym zobaczyć)

i nie tylko. Wytłumaczył bym  co robiłem i dlaczego

Edytowane przez SniX3n
  • Użytkownik

Można iść na ts i pogadać :D 

A i dodam polecam gorąco mape YPRAC - mirage na której spędzam 2-5,6 godzin dziennie 

Edytowane przez SniX3n
  • LEGENDAR zablokował(a) ten temat
  • Zasłużony

Zamykam temat bo robi się spam. 

//Obejrzę demko i wydam werdykt.

+ Czysta akcja

+/- Podejrzana akcja

- Bardzo podejrzana akcja

21:15 + Słyszał kroki w pałacu i na rampie.

21:35 + Słyszał tylko jednego przeciwnika na rampie, więc wcelował się w pałac.

22:45 + Dziwna sytuacja bo podejrzany podał po prostu fake info, nikt nie zmierzał w kierunku rampy ^^

23:20 + Po rushu w side A sprawdzał każdą pozycje i dopiero wtedy wbił na CT.

24:10 +/- Słyszał skąd przeciwnicy strzelają to też od razu tam poszedł a jako, iż jest tylko 3 CT a dwóch jest na midzie to chciał ich zaskoczyć.

25:10 - Podejrzane, nagle wcelowuje się w jungle prosto na model.

Podsumowując. Podczas oglądania demka ciężko znaleźć sytuacje podejrzane w porównaniu do tych 2 ostatnich a na 6 akcji tylko dwie spalone to bardzo mało i ciężko stwierdzić czy nasz podejrzany faktycznie cheatuje. Gracz odbanowany.

legendar3.png.1d383cd82b2cd55e806a1da2e00c3f29.png.c289c91bc0dac0eaee055e6f5e482a4c.png

• Zasłużony

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Gracz odbanowany.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

legendar3.png.1d383cd82b2cd55e806a1da2e00c3f29.png.c289c91bc0dac0eaee055e6f5e482a4c.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]