Użytkownik FiringAGun Opublikowano 8 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 1. Imię: Adrian 2.Twój nick na serwerze: FiringAGun 3. Aktualny wiek: 16 4. Czas spędzony na serwerze (Link do GT): 30h 5. W jakich godzinach grasz?: 10-23 6. Znajomość SourceModa [0/10]?:10/10 7. Czy posiadałeś/aś już kiedyś Admina?:5 razy 8. Byłeś/aś kiedyś karany/na na StrefieSkilla ?:Nie 9. Kilka argumentów (min. 3), dlaczego właśnie Ty powinieneś/powinnaś posiadać tę funkcję?: Ponieważ chce pomagać na serwerze.Czasami brakuje jakiegoś admistratora do ogarniania różnych spraw.Ponieważ znam ludzi na tym serwerze i wiem kto jak się zachowuje. 10. Oświadczam, że posiadam Steam z grą Counter-Strike: Global Offensive ze statusem PRIME: TAK 11. Twój link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/2004Firing/ 12. Twój Steam ID: STEAM_1:1:163402229 Odnośnik do komentarza
Użytkownik NajebanaKasia Opublikowano 8 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 Wiek spoko SourceModa ogrania Duża aktywność Jestem na tak Odnośnik do komentarza
Użytkownik Junior ^ Opublikowano 8 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 Na nie - SM - niby 10/10 nie wiem czy wiesz ale "10 - umiesz sprawnie korzystać z menu admina oraz znasz dużo dodatkowych komend, do tego umiesz w FTP serwera wgrywać pluginy oraz ustalać cvary, umiesz także pisać pluginy" oczywiście nie wątpię w twoje umiejętności. Tylko tak do przypomnienia. - GT- nie umiesz podać linku do GT znalazłem tylko twoje dwa nicki, chyba, że grasz na innych. oto twoje GT z ostatnich 3 dni na tych dwóch nickach - Argumenty, znasz ludzi a GT mówi co innego Miałeś 5 razy Admina a nie umiesz podać linku do GT. Te twoje 309h w cs:go też nie jest na +. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik luci Opublikowano 8 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 +wiek -mała aktywność -podanie pisane na kolanie -hmmm source mod 10/10 -dawanie sobie odpowiedzi z multi konta (szkoda gadać) Jestem zdecydowanie na nie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik luci Opublikowano 8 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone negatywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 9 Października 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 9 Października 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi