Użytkownik DOM1NIK Opublikowano 9 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 Twój nick na serwerze: DOM1NIK 999IQ PLAYER Nick admina banującego. Kamyyl Dostałeś bana, gaga czy muta?: Nie , nie otrzyałem żadnego ostrzeżenia ani tym bardziej muta lub gaga. Czas oraz data bana: 8.06.2020 >>> 19:22 (czas bana 1 tydzień) Serwer na którym dostałeś bana: Only Mirage #1 IP: 145.239.18.202:27015 Opis sytuacji (prośimy o dłuższą wypowiedz): Lekko się zdenerwowałem gdyż gracz o nicku Kamyyl cały czas rashował , i wpisywałem cały czas "!rs" , Admin Kamyyl prześmiewczo skomentował to na czacie "XD" . Ogólnie grając na tym serwerze w tabeli nie widać kto jest Adminem i to mnie zgubiło (co jest bez sensu dla osób nowych na serwerze) i potem napisałem "Nie skracaj P**do" i dostałem z miejsca Bana bez ostrzeżenia , podejrzewam gdybym wiedział że Kamyyl jest Adminem by to takiej sytuacji nie doszło. I sam Ban za takie coś moim zdaniem jest za długi , rozumiem na dzień albo 12h , mam nadzieję że moja próba odwołania zostanie rozpatrzona pozytywnie. Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&searchText=DOM1NIK+999IQ+PLAYER&Submit=Search Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: Odnośnik do komentarza
Zasłużony LEGENDAR Opublikowano 9 Czerwca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 @ kamyyl Opisz sytuacje. //EDIT Ban jak najbardziej słuszny. 2.2 Obrażanie administracji – ban do tygodnia. Odnośnik do komentarza
Użytkownik kamyyl Opublikowano 9 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 27 minut temu, LEGENDAR napisał: @ kamyyl Opisz sytuacje. Wbilem na serwer i ostrzegałem graczy na chacie itp. Więc kwestia tego, że na tabie nie widać admin skreślmy bo nie widziałeś mnie raz na serwerze a więcej więc wiesz dobrze jaka mam funkcje na serwerze. Wracają zabiłem Cie pare razy i zacząłeś sie odpalać haha silverku lucky jak zginąłeś no i magiczny RS poleciał z twojej strony to napisałem formułę na czacie krótką "nie ma smutku, nie ma łez na serwerze jest rs" później jak nie mogłeś zabić wpisywałeś dalej sobie rs to juz nic nie pisałem bo widać ze tilted chlop, raz może dwa napisałem później "xd" po siedmiu rundach może i sie odpalil, że jestem pizda. Chlop nie przyjmuje porażki do siebie i sie rzuca o byle co więc, nie pozwolę sobie by ktoś mnie obrażał jak pełny serwer. Tyle ode mnie. 1 Odnośnik do komentarza
Legends Never Die mayu Opublikowano 9 Czerwca 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 Normalnie widać w tabeli prefiks Admin | oraz na czacie jak pisze, jednak wiele adminów binduje sobie komendę na zmianę clantaga i wtedy faktycznie nie jest to widoczne pod tabem. Tak dla czystej informacji . 1 godzinę temu, DOM1NIK napisał: Ogólnie grając na tym serwerze w tabeli nie widać kto jest Adminem i to mnie zgubiło (co jest bez sensu dla osób nowych na serwerze) Odnośnik do komentarza
Zasłużony LEGENDAR Opublikowano 9 Czerwca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz nieodbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi