Użytkownik Przeklinak1337 Opublikowano 9 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 Nick: Przeklinak1337 Czas i data zdarzenia: 2020-06-09 12:57 Powód bana: Nie wiem Dowód w postaci screenów: https://iv.pl/image/Gtn4GRF Coś od siebie: Gdyby papież żył to by inaczej w tej polsce było 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 9 Czerwca 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 @ hk. ? Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 9 Czerwca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 Pozwól, że całą sytuacje wyjaśnię. Tak, ode mnie dostałeś blokadę. Podkreślam, że u mnie za ładne oczy nie dostaje się blokad/warnów + przed tym ostrzegam kilka razy. Co za tym idzie? Gdy Ciebie ostrzegałem nic z tego sobie nie robiłeś. Zacznijmy może od tego, czy w ogóle nasz regulamin ChatBoxa został przez Ciebie przeczytany dokładnie, albo czy w niego w ogóle wszedłeś. —> Regulamin. Najwidoczniej nic z powyższych, gdyż jak mówi nam pierwszy punkt w regulaminie, pisząc na SB automatycznie go akceptujesz. Otrzymałeś ostrzeżenia odnośnie tego, abyś nie pisał samych emotikonek, gdyż jest to zabronione. Tutaj zacytuje jeden punkt z regulaminu: *2.10 Zabrania się nadużywania emotikonów, pisania bezsensownych wpisów np. “xd” i spamienia samymi emotikonami.* Wczoraj ostrzegałem Cię ostatni raz, gdyż miarka się przebrała i nic z moich ostrzeżeń sobie nie robiłeś + nie tylko ja Ciebie ostrzegałem. Screen poniżej przedstawia sytuacje wczorajszą: Wszystkie Twoje wpisy to zbędne emotikony, które są zwykłym spamem, jeżeli byśmy sobie przeanalizowali cała historie naszego chatbox’a każdy by to wywnioskował. Nikt z Tobą nie pisał, ani Ty z nikim nie pisałeś. Poniżej *część* reszty screenów: 3 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony seyn. Opublikowano 9 Czerwca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 Regulamin uległ zmianie ze względu właśnie na takie nabijanie sobie wpisów i spam samymi emotkami. @ hk. zwracał ci uwage, nie posłuchałeś i nie zastosowałeś się więc poleciał blok. Kara może długa ale jak najbardziej słuszna, odwołanie ODRZUCAM. 2 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony seyn. Opublikowano 9 Czerwca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Odwołanie zostało odrzucone. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi