Użytkownik Tazz Opublikowano 10 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 Serwus, Jestem Tomek, w Countera gram od ponad 15 lat, oczywiście z przerwami. Jeden z głównych adminów, jednej z największych sieci serwerów 1.6 przed nadejściem Globala - później padała, wstawała i tak w kółko przez jakiś czas, ale sam uciekłem do Globala, to nie wiem co tam się działo. Przez ponad 3 lata prowadziłem największą w kraju społeczność graczy CS:GO, pewnie ktoś mnie tu kojarzy. W 1.6 nie grałem przeszło pięć lat, ale mnie zawirusowało i podczas kilku dni wolnego se zagrałem. No i tak gram. Chyba będę na dłużej. Kawał ze mnie kochanego dziada. Cmok. PS. Jak masz zamiar pisać "siema", "elo" czy coś tam, to nie spamuj wcale. Ja to piszę z cichą nadzieją, że spotkam jakiegoś starego znajomego. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 10 Czerwca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 Witaj! Obyś, tak jak napisałeś wyżej, został u nas jak najdłużej. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 10 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 Siemka Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Kiniaa Opublikowano 11 Czerwca 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 Witam, chyba nadchodzi poważny duet na ten serwer! Oby się powodziło i dobrze się klikało, ahoj przygodo! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik largo:) Opublikowano 11 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 Siema ojciec, klikoj i mnie zabijoj yup Odnośnik do komentarza
Zasłużony seyn. Opublikowano 11 Czerwca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 Siema 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Wiktorek. Opublikowano 11 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 Siema Odnośnik do komentarza
Użytkownik Tazz Opublikowano 11 Czerwca 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 2 Odnośnik do komentarza
Premium Beehehe FYVM Opublikowano 11 Czerwca 2020 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 Siemka Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 11 Czerwca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został zamknięty przez administrację. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi