Użytkownik Koteł. Opublikowano 11 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 Ojciec widzi syna wychodzącego z domu z wielką latarką w dłoni. - Dokąd to? - Na randkę - przyznaje się chłopak. - Ha! Ja w twoim wieku nie potrzebowałem latarki na randkach. - No tak. I sam popatrz na kogo trafiłeś... Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka `Malina ღ Opublikowano 11 Czerwca 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 Oj nieładnie, nieładnie Ale śmiechowe xd Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 11 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 Słabe xd Odnośnik do komentarza
Użytkownik Fuxraven Opublikowano 12 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2020 Najlepszy jaki od ciebie słyszałem Odnośnik do komentarza
Użytkownik Koteł. Opublikowano 12 Czerwca 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został zamknięty przez administrację. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi