Zasłużony Kudlaty Opublikowano 11 Czerwca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 No nadszedł ten czas Dużo osob się będzie cieszyć z pewnością, więc ułatwiam wam to szczęśliwym dniem. Mam nadzieje, że pomogłem jak mogłem, nigdy nie miałem zamiaru nic złego zrobić @ DizZy Dzięki za szansę, i poczucie chumoru @ WhiteNygga Ta tobie też dziękuję za szanse, i te beki na ts3, fajnie że robisz co możesz ! @ Kaniel Outis Z takimi ludzimi to aż chce się pracować i rozmawiać, pozytywnie @ skowron Dobra mordka na dobrym stanowisku, oby tak dalej, mam nadzieje, że nikogo nie puścisz @ Dershia Mniej zapierdalania więcej luzu ! @ hk. Fajnie, że udało nam się Cię przekonać i mam nadzieje że trafisz na GM @ |K4|Bum Tutaj się bardzo cieszę że udało CI się wejść na modka i dziękuję za służbę na DD2#1 Super jesteś @ Meluś Stare dobre czasy były wspominane Fajnie, że jeszcze można spotkać ludzi z dawnych sieci @ PJETRAS Tutaj to pozytywnie się pożegnamy Zawsze beka same miłe wspomnienia @ Łapa Tutaj też pozytywnie pierdolnięty tego się trzeba trzymać @ LEGENDAR Co się stało to się nie odstanie, mam nadzieję że serwer będzie fullował, mega spoczko i fajnie że mogłem poznać Kogo pominąłem to sorry lecz troszkę was jest Serwer Mirage zostaje właściciela proszę nadać @ RevaleD Było miło, ale się skończyło. Pozdrowionka mam nadzieję że top1 będzie PL ! SIEMANKO ! 2 2 1 3 10 Odnośnik do komentarza
Zasłużony LEGENDAR Opublikowano 11 Czerwca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 Przykro mi, że tak to się wszystko potoczyło ;/ Będę tęsknił i nigdy o Tobie nie zapomnę 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka `Malina ღ Opublikowano 11 Czerwca 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 Nie znaliśmy się, ale zawsze przykro jak ktoś odchodzi ;c Papa trzymaj się 1 Odnośnik do komentarza
Legends Never Die Dershia Opublikowano 11 Czerwca 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 Masz łamane wszystkie palce za to jak się spotkamy Jesteśmy w kontakcie jak zwykle, no mi się nie udało, Tobie tak, znowu wyszło, że masz rację. Wpadam do Otwocka i idziemy na piwko 3maj się 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 11 Czerwca 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 Pa Odnośnik do komentarza
Zasłużony Kaniel Outis Opublikowano 11 Czerwca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 Trzymaj się mordeczko 1 Sprzedam paczki CS:GO | Napiszę pluginy (CSGO) na zlecenie | Stworzę paczki (CSGO) na zlecenie. KONTAKT ZE MNĄ: Steam - >Kliknij< | GG - 67560307 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 11 Czerwca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 Meh, długo nie pogadaliśmy, lecz coś tam między sobą jakieś zdania powymienialiśmy. Nie wiem co się stało, lecz wielka szkoda. 3maj się i powodzonka, a nuż może wrócisz do nas, siemanko. 1 Odnośnik do komentarza
Legends Never Die DizZy Opublikowano 11 Czerwca 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 Twoja decyzja którą rozumiem więc nie będę cię prosić na siłę ale jak coś to wiesz gdzie mnie szukać. Intacz 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony seyn. Opublikowano 11 Czerwca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 3maj się Odnośnik do komentarza
Użytkownik Junior ^ Opublikowano 11 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 Przede wszystkim dzięki za pomoc! Powodzenia, trzymaj się. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik |K4|Bum Opublikowano 11 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 Kudłacz mordko wielki smuteczek Odwaliłeś kawał dobrej roboty na tym forum, ogarnąłeś wiele spraw a teraz zostawiasz nas ... -,- Łudzę się myślami że podjąłeś decyzję zbyt pochopnie.... Jednak wiedz że jak coś to wal jak w siwy dym! Trzymaj się i powodzonka! 1 Odnośnik do komentarza
Legends Never Die PJETRAS Opublikowano 11 Czerwca 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 Pamiętaj zawsze na ts możesz wejść i się pośmiać 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik BMW E60 M5 Opublikowano 11 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 Trzymaj się! 1 Never go faster than Your guardian angel can go Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 11 Czerwca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 Powodzenia o/ Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krixo Opublikowano 11 Czerwca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 3maj sie byczku szkoda naprawdę wiem przez pare osób jest jak jest ale lepiej będzie jak wrócisz (za 2 lata magik) Odnośnik do komentarza
Użytkownik MotylaNoga Opublikowano 11 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 Arrivederci. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Koteł. Opublikowano 11 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 O mnie to nie wspomniał Trzymaj się mordeczko i wpadaj tam Odnośnik do komentarza
Użytkownik Ciks aka Opublikowano 11 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 Trzymaj sie Odnośnik do komentarza
Użytkownik Skordal Opublikowano 11 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 Bayo Kudłacz może i nie znałem cię dobrze (nie no znałem ale chce jakieś napięcie stworzyć) ale wracając, wydawałeś się być spoko mordeczką mam nadzieje że jeszcze się kiedyś usłyszymy XD Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Vixie Opublikowano 11 Czerwca 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 Trzymaj się i powodzenia! Wpadaj do nas! Odnośnik do komentarza
Użytkownik Lucky_Luke Opublikowano 12 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2020 trzymaj się Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Marta. Opublikowano 12 Czerwca 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2020 elo Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 12 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2020 No z fartem Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Uszaty Opublikowano 12 Czerwca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2020 Narka Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec iksiu Opublikowano 12 Czerwca 2020 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2020 3maj się Kudłaty Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi