Użytkownik Gotti Opublikowano 12 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2020 1. Imię: Fabian 2.Twój nick na serwerze: ♕ Gotti ❤️P 3. Aktualny wiek: 19 4. Czas spędzony na serwerze (Link do GT): https://www.gametracker.com/player/♕ Gotti ❤️P/54.38.49.145:27015/ 5. W jakich godzinach grasz?: 10:00 - 2:00 6. Znajomość SourceModa [0/10]?: 10 7. Czy posiadałeś/aś już kiedyś Admina?: Tak, przez 2 lata 8. Byłeś/aś kiedyś karany/na na StrefieSkilla ?: Nie 9. Kilka argumentów (min. 3), dlaczego właśnie Ty powinieneś/powinnaś posiadać tę funkcję?: 1. Chciałbym pomóc w rozwoju serwera. 2. Jestem osobą komunikatywną która szybko łapie kontakt z graczami i potrafię wprowadzać miłą atmosferę na serwerze. 3. Czasem brakuje admina na serwerze w godzinach porannych który by ogarnął dzieci jak i osobą które trollują. 10. Oświadczam, że posiadam Steam z grą Counter-Strike: Global Offensive ze statusem PRIME: TAK 11. Twój link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/Gottige/ 12. Twój Steam ID: STEAM_0:0:189609186 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 12 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2020 Nie.. - W większości nie przekraczasz nawet godziny w ciągu dnia.. I bez argumentów, że "to się nadrobi" - masz pokazać TERAZ, że przyczynisz się do utrzymywania porządku na serwerze. - Ani razu nie słyszałem, Ciebie przez mikro.. przykładowo, abyś upomniał kogoś ze swojej arenki za rush (do tego nie musisz mieć admina, a my szybciej wtedy zareagujemy) +/- SM 10/10, więc zgaduję że sam piszesz pluginy i robisz zaawansowane edycje? + Wiek Na moje - Nadrób godzinki (wymagane 20), zacznij się odzywać na serwerze.. daj się poznać i spróbuj za tydzień. 2 4 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Użytkownik Fuxraven Opublikowano 12 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2020 -Godziny (tak jak ci mówiłem trzeba mieć 20, a nie 9 ) +SM +Doświadczenie Jestem na NIE , jak poprawisz godziny nie widzę żadnych przeciwwskazań byś został przyjęty. 2 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Koteł. Opublikowano 13 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 Więc tak w mojej ocenie: + Wiek - OK, przyczepić się nie mogę + Znajomość SM - Widzę że temat jest ci znany od poduszki + Doświadczenie - Masz doświadczenie, nic nie mowie - Godziny - Słabiutko zdecydowanie ale idzie to nadrobić. - Rozpoznawalność - Nie grałem z tobą często więc ci się nie wypowiem Mogę ocenić tylko jedno: kategorycznie NIE. 1 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik MrVarnaz <3 Opublikowano 13 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 Więc tak +wiek +znajomość SM +doswiadczenie -godziny (potrzeba 20 a nie 9...) - i tak jest dużo adminów Jestem za Okresem próbnym Pozdrawiam ❤ 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Gr00bY Opublikowano 13 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 Moja opinia wygląda następując: - Godziny, wymagane jest 2 a 9 to nawet nie połowa, - Często siedzę z rana na serwerze i cb tam nie ma, więc jak chcesz ogarniać "dzieci z rana"? - Grałem z tobą jeden jedyny raz i nie widziałem żebyś kogokolwiek pouczał przez czat głosowy, nawet się nie odzywałeś, +/- Jestem często na serwerze i nie widzę cię prawię wcale, + Znajomość SM, + Doświadczenie, + Wiek Także w mojej opinii znalazło się tyle samo plusów jak i minusów, jednak moim zdaniem ważniejsze rzeczy były na NIE więc moja opinia niestety musi być negatywna i co się z tym wiążę jestem na NIE. 1 5 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Victim_of_the_Wise Opublikowano 13 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 Moja Opinia: - Godziny, troszkę za mało :///, - Na serwer wbijam często i o różnych porach, Ciebie widziałem raptem raz, - A jak już byłeś, to nie słyszałem Cię jeszcze ani razu, + Wiek + Znajomość SM Na ten moment, jestem na NIE 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik PabeG Opublikowano 13 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 +Wiek +SM -Czas na serwerze -Nie widziałem cie na serwerze Jestem na Nie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Torri Opublikowano 14 Czerwca 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone negatywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi