Legends Never Die Dershia Opublikowano 12 Czerwca 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2020 W dzisiejszym Q&A mamy okazję zadać pytania dla @ Torri Proszę o zapoznanie się z regulaminem. Pamiętajcie, że każde pytanie poprzedzamy [P] Regulamin: 1. Użytkownik biorący udział w Q&A ma obowiązek przestrzegać poniższy regulamin. 2. Każdy użytkownik ma prawo brać udział w Q&A nieważne jaką ma range czy ile czasu jest na forum. 3. Zakaz używania wulgarnego słownictwa. 4. Każdy ma prawo zadać od 1 do 10 pytań dla nominowanej osoby. 5. Osoba, która została nominowana nie musi odpowiedzieć na każde z zadanych pytań. 6. Osoba nominowana do Q&A ma obowiązek odpowiedzieć na pytania wciągu 5 dni. 7.Osoba nominowana po upływie 5 dni ma obowiązek założyć nowy temat z odpowiedziami, temat ma zawierać w tytule nick nominowanego oraz w nawiasie napis [ODPOWIEDZI] np. [ODPOWIEDZI Q&A] the saddesst man on earth 9. Zakaz zadawania pytań wulgarnych, obrażających religię/kraj pochodzenia, rodzinę czy też daną osobę oraz zadawanie pytań o treści erotycznej jest surowo zakazane! 10. Każda osoba, która bierze Q&A musi znać jego regulamin. Czas na zadawanie pytań to około 5 dni 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony seyn. Opublikowano 12 Czerwca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2020 [P] Skąd pomysł na nick ? [P] Jak to się stało że wróciłaś na Sieci Serwerów ? Długo Cię namawiali ? [P] Jak Ci się działa jako Opiekunka Serwera ? [P] Jakie jest Twoje największe marzenie ? [P] Czy przeżyłaś coś niesamowitego w życiu ? [P] Spokojny tryb życia czy zwarjowany ? [P] Dlaczego mnie nie lubisz ? [P] Zostaniemy kolegami ? Odnośnik do komentarza
Legends Never Die PJETRAS Opublikowano 17 Czerwca 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 [P] Kiedy dasz tą kartę z mc ? [P] Kiedy pijemy w Łodzi ? [P] Jak ogarniasz swoich adminów [P] Jak bardzo cie wkurwiam w skali od 0 - 10 ( jest odpowiedz 11 ) ? [P] Ulubiony film ? [P] Ile dni kacowałaś po swojej osiemnastce ? [P] Ile potrafisz wypić alkoholu żeby nie zezgonować [P] Czemu skrzywdziłaś mojego Łukasza @ Er Dfa. ? [P] Kiedy dołączysz do jakiegoś esportowego teamu w cs:go ? 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 17 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 [P] Dlaczego jesteś botem? [P] Czemu mnie czcisz jak Boga? [P] Ile wyciskasz na klatę? [P] Jaki lubisz alkohol i dlaczego wysokoprocentowy? [P] Gdzie chciałbyś pojechać na wakacje? [P] Jaki chciałbyś mieć samochód w przyszłości? [P] Czy również twierdzisz że po ananasie słodki smak ma się? [P] Co sądzisz o swoich adminach? XDDD [P] Co o mnie sądzisz? <czekam> [P] Podobały się pytanka? ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Legends Never Die Dershia Opublikowano 21 Czerwca 2020 Autor Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 [P] Kiedy winko? [P] Zamówimy sobie ten kieliszek? hhahhah [P] Skąd pomysł na nickname? [P] Jak się czujesz w roli opiekunki najlepszych aren? [P] Jedziemy na Mazury? [P] Najlepszy cytat? [P] 3 filmy które szczerze polecasz [P] Ulubiony smak winka [P] Chcę ocenkę ;3 [P] Ulubione owoce Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Word Opublikowano 21 Czerwca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 [P] Co tam? [P] Czemu jesteś so bjuti? [P] Dokąd nocą tupta jeż? [P] Wino czy wódeczka? [P] Psiaki czy kociaki? [P] Denerwuje cię? [P] Co o mnie myślisz? [P] Jak ci się podoba bycie opiekunką arenek? [P] Ideał? Odnośnik do komentarza
Użytkownik Gr00bY Opublikowano 21 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 [P] Kiedy gramy? [P] Ulubiona wódka? [P] Kiedy wbijasz do KG [P] Kiedy kupisz mi kosę? [P] Dlaczego uważasz, że jestem scamerem [P] Jakie jest twoje zdanie o mnie? [P] Czy jak jeszcze raz napisze o anty - rush to dostane degrada? Odnośnik do komentarza
Legends Never Die Dershia Opublikowano 21 Czerwca 2020 Autor Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 Dziękuję wszystkim za pytanka @ Torri czekamy na temat z odpowiedziami Odnośnik do komentarza
Legends Never Die Dershia Opublikowano 21 Czerwca 2020 Autor Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został zamknięty przez administrację. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi