Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Skarga na largo :)

Tazz

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick: Tazz
Nick oskarżonego: largo :)
IP/SID oskarżonego: Chyba nie muszę podawać SID Strażnika?
Data i czas zdarzenia: 12/06/2020 - 16:30
Powód skargi: Strażnik largo :) niestety nie przestrzega regulaminu, którego przestrzegać powinien. O sytuacji gdy ktoś notorycznie nadużywał mikro, freekillował masowo i nie mogłem się przez 2 minuty i 18 sekund doprosić o kicka - nie będę się dalej rozpisywał. Jednak dzisiaj była sytuacja dla mnie nie do przyjęcia. Na serwerze 4 strażników, w TT łącznie 16 osób w tym sześciu VIP + 1CT!!! Wszyscy wesoło się buntują, zero gry bo jedynie VIPy zabijają CT, dochodzi do zmiany mapy, Strażnicy wiedzą, że nadejdzie ich kolej przejścia do CT i... Znikają z serwera! Zaczynamy nową mapę, gość o którym wspomniałem wyżej (ten od freekillów) wchodzi do CT, klepie nas jakiś czas, nagle wchodzi largo :) i gość dostał kicka po czasie który napisałem. Largo szlachetnie przeszedł do CT by po kilku rundach stwierdzić, że wychodzi. Ludzie napisali, że nie wolno, że nie ładnie, odpowiedział "ADMIN MOŻE" i znów było po graniu. No to nieźle, jak admin może. Nie mam nic do largo, ale jak ktoś się nie nadaje, to się nie nadaje. Sytuacja na JB jest tragiczna, szkoda, że nikt nie zauważa. Szybka rekrutacja na strażników wcale w tym nie przeszkadza, wg. mnie szkodzi.
Opis sytuacji: j/w
Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): Świadków pewnie się znajdzie, ale co, miałem to nagrywać? Jail_mrufka_fix, jakby co.

PS. W niedzielę jest FD, prawda? Wg. Largo nie.

Edytowane przez Tazz
  • Lubię to! 2
  • Ha ha 1
  • Wow! 2
  • Zasłużony

Dzięki za zgłoszenie!

Strażnik @ largo:)  otrzymuję ostrzeżenie słowne za niewykonywanie swoich obowiązków, następnym razem będzie minusik do tabeli. 

Każdy kto wchodzi do drużyny Klawiszy jest zobowiązany grać do końca mapy, wyjątkiem są ważne powody wyjścia usprawiedliwione przez innego Administratora bądź samych graczy, "Admin może" nie jest wymówką. 

• Lubię to! 1
  • Zasłużony

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Skarga przyjęta.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]