Użytkownik SungJinWoo Opublikowano 12 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2020 Bry! Grając wczoraj na serverze około 1-4 w nocy, zauważyłem ze wchodzi dużo ludzi z nowymi kontami bez prime, stąd moja propozycja brzmi, czy dałoby radę zrobić tak gdyby tylko primy miały dostęp na server? Myślę, że administracja miałaby mniej roboty przy banowaniu cheaterów, bo takie założenie konta trwa kilka sekund, ogarnięcie cheatów również, plus cheatowanie na serverze, gdy nie ma admina jest wręcz ciągłe. Nie wiem czy jest z tym dużo roboty , czy nie i czy stawiacie bardziej na wszystkich graczy czy tylko tych z prime. Propozycja myślę dobra Z fartem! Odnośnik do komentarza
Użytkownik Fuxraven Opublikowano 12 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2020 Jak dla mnie głupie zabieranie sobie graczy na serwerze, a haxsy i tak będą. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 13 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 Konto z prime czy bez i tak można grać na odpale... Jedynie zabrałoby nam jakiś % graczy nic więcej.. gdzie szczerze nie zdarza się to aż tak często, że ktoś gra na wspomagaczach. 1 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Legends Never Die DizZy Opublikowano 13 Czerwca 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 Osobiście jestem na nie tak jak chłopaki napisali wyżej gracze z kontami prime mogą używać wspomagaczy tak samo jak i ci bez prime za to drastycznie zmniejszy to ilość graczy na serwerze i przyczyni się do dużego spadku aktywności mimo to ostateczna decyzja należy do @ Torri . 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Torri Opublikowano 13 Czerwca 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 Jestem na nie, ponieważ spadnie nam ilość graczy o którą tak się staramy. A „odpały„ grają też na prime ? 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Torri Opublikowano 13 Czerwca 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Propozycja odrzucona. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi