Użytkownik∙ Tery Opublikowano 13 Czerwca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 Wolne sloty: 3 Nick: Imię: Wiek: Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Doświadczenie z amx[1-10]: Steam/Nonsteam (Link do profilu): Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Kontakt: Składka 11zł sms/msc: Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: Odnośnik do komentarza
Użytkownik EinSehrGoldenerApfel Opublikowano 13 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 (edytowane) Nick: $Oho Noł Na Nołna La Vista Imię: Gracjan Wiek: 17 Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Nie Doświadczenie z amx[1-10]: 8 Steam/Nonsteam (Link do profilu): https://steamcommunity.com/profiles/76561199053307095/ Sprawny mikrofon[Tak/Nie]:Tak Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Byłem adminem na poprzednim serwerze terego trzymałem porządek, pomagałem graczom Kontakt: DIscord White#2183 Steam Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: Tak Edytowane 13 Czerwca 2020 przez Lavista Jak nie masz nic ważnego do powiedzenia to zamilcz. Odnośnik do komentarza
Użytkownik krystianhrbb Opublikowano 13 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 Nick: Mala Bania Imię:Krystian Wiek:23 Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]:Tak Doświadczenie z amx[1-10]:9 Steam/Nonsteam (Link do profilu):https://steamcommunity.com/id/krystianhrb/ Sprawny mikrofon[Tak/Nie]:Oczewiscie ze Tak Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?:chce pomoc adminowac na tym serverze Kontakt:GG 61337693 Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]:Tak Odnośnik do komentarza
Użytkownik frosn1 Opublikowano 14 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 Nick: FrosN Imię: Kuba Wiek: 24 Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Nie, ale posiadalem wczesniej. Doświadczenie z amx[1-10]: 8 Steam/Nonsteam (Link do profilu): steam Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: tak Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Bylem juz wczesniej adminem ale zostal mi on odebrany ze wzgledu na slabą aktywnosc tj. bylem na urlopie i tego nie zglosilem. Kontakt: 881 500 728 Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: tak Odnośnik do komentarza
Użytkownik Juniorovsky Opublikowano 21 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 Nick: Juniorovsky Imię: Thomas Wiek: 28 Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Nie. Doświadczenie z amx[1-10]: 9 [Dobra znajomość FTP i nie tylko.] Steam/Nonsteam (Link do profilu): https://steamcommunity.com/profiles/76561198833335899 Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: Tak Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Jestem osobą, która podejmuje decyzje rozsądnie, nie działam pod wpływem emocji. Po prostu chciałbym pomóc. Kontakt: PW . GG . STEAM Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: Tak. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Tery Opublikowano 21 Czerwca 2020 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 Na tą chwilę włączam składkę co miesiać: Składka 11zł sms/msc: Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi