Użytkownik Victim_of_the_Wise Opublikowano 13 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 (edytowane) Witam serdecznie Z racji tego, że czasami musimy przypomnieć graczom, że "Mikrofon po mutacji", "Rush po 10 sekundach" oraz jak napisać wiadomość do administratorów, robimy to za pomocą sm_csay zamiast msay, ponieważ msay powoduje problem ze zmianą broni oraz okienko z wiadomością jest dosyć uciążliwe w trakcie gry. Problem polega na tym, że na środku jest podana informacja o randze oraz punktach, co skutkuje tym, że wszystko, co napisane w csayu nie jest wyświetlane i gracze tego nie widzą. Co prawda można wpisać !hud i zmienić tak, żeby te informacje wyświetlały się po lewej stronie, ale każdy musiałby to zrobić indywidualnie a nie każdy o tym pamięta i nie każdy ma chęci do zrobienia tego. A więc przechodząc do sedna, czy byłaby możliwość, żeby informacja o randze oraz punktach była automatycznie pokazywana z lewej strony zamiast w miejscu csaya? Wprowadzenie tej zmiany poprawiłoby zarówno komunikację Administratorów z resztą graczy jak i dałoby niemalże 100% pewność, że wiadomość dotrze gracza. EDIT: Można byłoby też zmienić, albo wyłączyć broadcast o rekrutacji, ponieważ jest ZAMKNIĘTA Edytowane 14 Czerwca 2020 przez Victim_of_the_Wise Dodatkowe Adnotacje 8 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 15 Czerwca 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 (Temat w złym dziale, więc przenoszę) @ DizZy @ WhiteNygga 1 Odnośnik do komentarza
Legends Never Die Dershia Opublikowano 17 Czerwca 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 @ Opiekun Serwera1vs1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik MrVarnaz <3 Opublikowano 19 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 Jak najbardziej jestem za, ułatwi to bardzo komunikację z graczami jak i będzie mniej powtarzalności z naszej strony np "rush po 10 sec" i tym podobne. Moim zdaniem Propozycja jak najbardziej na + Odnośnik do komentarza
Użytkownik Gr00bY Opublikowano 19 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 Moim skromny zdaniem będzie to duże udogodnienie, więc jestem na tak. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Koteł. Opublikowano 19 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 Pomysł jak najbardziej trafiony, ułatwi to komunikację z graczami. Jestem na wielkie TAK Odnośnik do komentarza
Użytkownik Fuxraven Opublikowano 19 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 Bardzo fajna propozycja jestem na tak Odnośnik do komentarza
Legends Never Die Dershia Opublikowano 21 Czerwca 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 Temat już stoi tydzień, proszę o wypowiedź @ Administrator CS:GO @ Opiekun Serwera1vs1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Torri Opublikowano 24 Czerwca 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Propozycja przyjęta. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi