Użytkownik Tazz Opublikowano 15 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 Twój nick: Tazz Nick oskarżonego: Wszyscy winni, z humorkiem IP/SID oskarżonego: - Data i czas zdarzenia: 15/06/2020 - 21:30 Powód skargi: Brak kultury Opis sytuacji: Od kilku dni zauważam totalny brak kultury o wielu graczy, zauważam też, że Strażnicy reagują na to bardzo losowo, zależnie od gracza, który łaciną się popisuje. Faworyzacja? Faworki? O co tu chodzi? Nie powinno być tak, że każdy gracz jest równy? Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): Nie chodzi mi nawet o konkretną sytuację ze screena, a o wszystkie, które się dzieją, a nikt na nie nie reaguje, bo co? Bo gracz jakiś jest stałym graczem i strażnicy srają po gaciach, czy w czym problem? Zdarza mi się zgłosić na u@, zapytać dlaczego dany strażnik nie reaguje. ZGADNIJCIE, CZY KIEDYKOLWIEK DOSTAJĘ ODPOWIEDŹ. Aha, oczywiście randomowi gracze są kickowani czy cokolwiek, stali... ZGADNIJCIE. Dlaczego Strażnicy są aż tak niekompetentni? 1 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hermi Opublikowano 15 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 (edytowane) +1 mnie od biednych wyzywali bo svipa nie mialem +10 dla Agusi gdy wbija jakaś samica to od razu stulejarność się załącza i walą konia z podniecenia bo dziewczyny na oczy nie widzieli bodajże largo taki spocony był i ten cały majnd czy jak tam go wabią aż się przykro robiło Edytowane 15 Czerwca 2020 przez Hermi 1 Odnośnik do komentarza
Gość Aguś Opublikowano 15 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 +1 mnie tez wyzywali z samego początku jak tylko weszłam. Dziwka szmata to było na porządku dziennym. Teksty typu usiadz mi na twarzy albo aguś lubi robótki ręczne sa bardzo nie na miejscu niestety nikt nie zareagował a ja bylam zmuszona ukryć sie pod innym nickiem. Stwierdziłam ze patologia gra. Jakie zdanie o serwerze ma miec osoba ktora dopiero co weszla? Raczej nie dobre. Do teraz sa kierowane do mnie teksty typu ' mowilem ze jest głupia/tępa' Pozdrawiam @ majnD Największy buc tego serwera z pustka w głowie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik NeX Opublikowano 15 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 19 minut temu, Hermi napisał: +1 mnie od biednych wyzywali bo svipa nie mialem +10 dla Agusi gdy wbija jakaś samica to od razu stulejarność się załącza i walą konia z podniecenia bo dziewczyny na oczy nie widzieli bodajże largo taki spocony był i ten cały majnd czy jak tam go wabią aż się przykro robiło NIck: NeX Jeżeli do mnie to jest " +1 mnie od biednych wyzywali bo svipa nie mialem " to proszę o ssy bo nikogo nie wyzywałem Odnośnik do komentarza
Użytkownik NeX Opublikowano 15 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 18 minut temu, Aguś napisał: +1 mnie tez wyzywali z samego początku jak tylko weszłam. Dziwka szmata to było na porządku dziennym. Teksty typu usiadz mi na twarzy albo aguś lubi robótki ręczne sa bardzo nie na miejscu niestety nikt nie zareagował a ja bylam zmuszona ukryć sie pod innym nickiem. Stwierdziłam ze patologia gra. Jakie zdanie o serwerze ma miec osoba ktora dopiero co weszla? Raczej nie dobre. Do teraz sa kierowane do mnie teksty typu ' mowilem ze jest głupia/tępa' Pozdrawiam @ majnD Największy buc tego serwera z pustka w głowie. Nick " NeX "+1 mnie tez wyzywali z samego początku jak tylko weszłam. Dziwka szmata to było na porządku dziennym. " Jeżeli to też do mnie to od kiedy ja cię wyzywałem agusia? Proszę o dowody ssy Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Tery Opublikowano 15 Czerwca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 @ Neexi1337 a ss wyzej na ktorych widac twoj nick i to co tam piszesz to nie ty ? Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hermi Opublikowano 15 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 (edytowane) 2 minuty temu, Neexi1337 napisał: NIck: NeX Jeżeli do mnie to jest " +1 mnie od biednych wyzywali bo svipa nie mialem " to proszę o ssy bo nikogo nie wyzywałem to nie odnosilo sie do ciebie tylko do ogolu całych tych jednokomórkowców Zresztą skarga nie odnosi się tylko do ciebie ty byłeś podany za przykład :p Edytowane 15 Czerwca 2020 przez Hermi Odnośnik do komentarza
Użytkownik NeX Opublikowano 15 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 26 minut temu, Tazz napisał: Twój nick: Tazz Nick oskarżonego: Wszyscy winni, z humorkiem IP/SID oskarżonego: - Data i czas zdarzenia: 15/06/2020 - 21:30 Powód skargi: Brak kultury Opis sytuacji: Od kilku dni zauważam totalny brak kultury o wielu graczy, zauważam też, że Strażnicy reagują na to bardzo losowo, zależnie od gracza, który łaciną się popisuje. Faworyzacja? Faworki? O co tu chodzi? Nie powinno być tak, że każdy gracz jest równy? Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): Nie chodzi mi nawet o konkretną sytuację ze screena, a o wszystkie, które się dzieją, a nikt na nie nie reaguje, bo co? Bo gracz jakiś jest stałym graczem i strażnicy srają po gaciach, czy w czym problem? Zdarza mi się zgłosić na u@, zapytać dlaczego dany strażnik nie reaguje. ZGADNIJCIE, CZY KIEDYKOLWIEK DOSTAJĘ ODPOWIEDŹ. Aha, oczywiście randomowi gracze są kickowani czy cokolwiek, stali... ZGADNIJCIE. Dlaczego Strażnicy są aż tak niekompetentni? Owszem nie byłem kulturalny ponieważ byłem pod wpływem alkoholu I obiecuję że już nie bedę tak pisał Dziekuje 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik NeX Opublikowano 15 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 4 minuty temu, Tery napisał: @ Neexi1337 a ss wyzej na ktorych widac twoj nick i to co tam piszesz to nie ty ? Czekaj nie rozumiem o co teraz chodzi? Odnośnik do komentarza
Gość Aguś Opublikowano 15 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 7 minut temu, NeX napisał: Nick " NeX "+1 mnie tez wyzywali z samego początku jak tylko weszłam. Dziwka szmata to było na porządku dziennym. " Jeżeli to też do mnie to od kiedy ja cię wyzywałem agusia? Proszę o dowody ssy Nexik, pozdrowiłam na końcu mojej wypowiedzi osobę która robi to nagminnie ? nie martw się ja nie zwracałam sie bezpośrednio do Ciebie. Ogolnie skarga nie jest TYLKO na ciebie a na osoby które widocznie wychowywały sie w oborze i nie wiedzą jak sie poprawnie zachować wśród ludzi. ? Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 15 Czerwca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 Zamykam temat aby uniknąć zbędnego spamu. - Temat zamknięty do czasu decyzji właścicieli/opiekunów. @ Tery @ Trivor @ Sceptyk @ ver;p 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Tery Opublikowano 16 Czerwca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2020 Prosze Opiekunów o rozwiązanie tej sprawy. Nie może tak być ze jeden wyzywa umyślnie drugiego, Pozdrawiam @ ver;p @ Sceptyk Odnośnik do komentarza
Użytkownik Sceptyk Opublikowano 16 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2020 Skargę oczywiście przyjmuję, a gracz zostanie należycie ukarany, dziękuje za zgłoszenie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Sceptyk Opublikowano 16 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Skarga przyjęta. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi