Użytkownik Vestamichu Opublikowano 17 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 Nick z CS: Lou. Admin banujący: Ver Serwer: JailBreak Data zdarzenia: 14:00 Opis sytuacji: 2 dni temu dostałem bana na 1 dzień powód SKARGA więc wszedłem na serwer po 2 dniach ( laptop mi się niszczy bo nie mam wiatraczka ) wchodzę na serwer i dostaje perma powód AB Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): Niema tam nic takiego Wycinek bana z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Powod: 'ab' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'VALVE_0:4:278013918' [AMXBans] Twoje IP: '5.173.120.136' [AMXBans] ===================================== Odnośnik do komentarza
Gość Aguś Opublikowano 17 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 Niestety, Zostałeś zbanowany na Nick Lou na 1 dzień, następnie wszedłeś na serwer pod nickiem Szymonek <3333 czy jakoś tak, podczas gdy Dare nagrywał, dowód jest na YT w komentarzach, jak chwaliłeś się że Szymonek to tak naprawde Lou. który wszedł na aktywnym Banie więc perm słuszny. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Uszaty Opublikowano 17 Czerwca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 @ ver;p Proszę o wyjaśnienie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Vestamichu Opublikowano 17 Czerwca 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 Aguś Tak wszedłem , dlatego dostałem bana na 1 dzień prawda ? I specjalnie wszedłem na nick Lou. żeby sprawdzić czy dostałem tego bana więc jak grałem to go nie dostałem 5 Odnośnik do komentarza
Zasłużony ver;p Opublikowano 17 Czerwca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 Kilka dni temu @ Sceptyk zbanował Cie permanentnie za to, że wszedłeś na serwer pod innym nickiem podczas swojego 24 godzinnego bana i sobie hożo grałeś do czego się sam przyznałeś pod filmem "Youtubera" jailbreakowego. Ode mnie tyle, niech się wypowie Piotrek. 4 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Sceptyk Opublikowano 17 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 Podtrzymuje wypowiedź kolegi wyżej, jak dla mnie brak UB. 2 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik |K4|Bum Opublikowano 17 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 Proszę o dowody z filmika/steama @ Sceptyk @ ver;p @ Aguś aby mogły dowody stwierdzić na jego korzyść bądź co bądź na niekorzyść. # Edit otrzymałem wiadomość prywatną od @ ver;p cyt " Możesz go odbanować, zostałem wprowadzony w błąd. " w takim bądź razie gracz dostaje ub 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik |K4|Bum Opublikowano 17 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz odbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi