Użytkownik Tazz Opublikowano 17 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 (edytowane) 1. Nick: Tazz 2. Wiek: 25 5. Twoja znajomość zadań strażnika: Jakaś tam jest. 6. Doświadczenie: Pisałem kiedyś w poście z przywitaniem na forum, że kilka lat temu byłem jednym z głównych adminów wtedy topowej serwerowni CS1.6, miałem pod sobą ponad 20 serwerów, w tym JailBreak. Pewnie trzeba będzie sobie coś przypomnieć, ale chyba dam radę 7. Coś o sobie: Jestem Tomek, w Countera gram od ponad 15 lat, oczywiście z przerwami. Jestem fajny. Nie będę kłamał, że jestem super aktywny, będę grał 12h dziennie - praca, dom, baba... Wstała. Czasami mnie nie ma, tak po prostu. Często bywam tu nocą. Nie zmienia faktu, że według GT mam większą aktywność w ciągu ostatnich 7 dni niż najmniej 3 Strażników. 8. Zapoznałeś się z regulamiem? (Regulamin): Kilkukrotnie. 9. Mikrofon (Obowiązkowy): Posiadam. Podanie wrzucone poza Szybką rekrutacją za zgodą adminów - chciałem, by gracze mogli się wypowiedzieć, nie lubię się pchać na siłę tam, gdzie mnie nie chcą. Buziaki Edytowane 17 Czerwca 2020 przez Tazz 4 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik TEZ Opublikowano 17 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 Big tak byczq +wiek +staż +mikro - gt no niestety ostatnio coraz słabiej ale i tak masz tak bo wydajesz się ogarnięta osoba 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 17 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 Na tak +wiek +gt +aktywny +mikro 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Kiniaa Opublikowano 17 Czerwca 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 Oczywiście jestem na tak. Wszystko tak jak powinno być. Kulturalny, znający regulamin, a do tego fajny 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik majnD Opublikowano 17 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 Na tag byczku, majnd popiera taką kandydaturę +wiek +miklofoooooon na serwerze widywany sprawiedliwości stanie się zadość Napisał, że jest fajny, więc wierzę na słowo 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Gufsonik Opublikowano 17 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 jestem na tak +wiek +ogar +mikro +/- aktywność skoro piszesz ze jestes fajny, to cie lubie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ RuNe Opublikowano 17 Czerwca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 Brać póki ciepłe haha +wiek +doświadczenie +aktywny na serwerze +mikrofon 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hermi Opublikowano 17 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 Ja to bym ci od razu admina dał +wiek +wydaje się być mega ogarnięty +Walczy ze zwierzętami co się giga przyda 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony ver;p Opublikowano 18 Czerwca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 Przyjęty. Zgłoś się do jednego z właścicieli w celu odebrania uprawnień na serwerze, następnie napisz w odpowiednim dziale po rangę na forum. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony ver;p Opublikowano 18 Czerwca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone pozytywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi