Użytkownik Piff paff Opublikowano 18 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 (edytowane) Nick z CS:Lolpadek Admin banujący: - Serwer: Data zdarzenia: - Opis sytuacji: Próbowałem dziś po paru miesiacach przerwy wejsc sobie na serwer i pograc. Klikam sobie na wasz dd2 a tu ciach ban kij wie za co Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): Sęk w tym ze nie moge znalezc tego bana w amx. Wycinek bana z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Deagle chellenge [AMXBans] Reason : ' Cheater Destroyed ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Your IP : ' 5.173.169.192 ' [AMXBans] =============================================== Missing RIFF/WAVE chunks Kicked : You are BANNED. Check you Resetowałem router. Niestety nic to nie dało ;/ Chciałem dodać,że nigdy nie grałem pod nickiem widniejącym na wycinku. Gram ns, a więc zmiana steam id chyba nic nie da. Edytowane 19 Czerwca 2020 przez Piff paff Odnośnik do komentarza
Skowron skowron Opublikowano 18 Czerwca 2020 Skowron Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 Zresetuj router, to powinno pomóc. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Uszaty Opublikowano 18 Czerwca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 Dodaj wycinek z konsoli. Próbowałeś zresetować router? Edit. Masz stałe ip? Jeszcze raz pytam. Spróbuj jeszcze przeinstalować cs'a. Jeśli to nie pomoże daj znać. Odnośnik do komentarza
Użytkownik |K4|Bum Opublikowano 21 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz odbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi