Użytkownik Gufsonik Opublikowano 19 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 Siemka, znowu wpadłem na pomysł, wygląda on następująco: Kolory pisania dla svipow/administracji/kobiet Myślę że można zrobić taki patent że svip może mieć kolor pisania na zielono Kolor pisania administracji na czerwono Kolor pisania kobiet na różowo Oczywiście, ktoś może zadać pytanie typu: skąd mamy pewność że ktoś może być dziewczyną/kobietą Oczywiście kolory będą przyznawane dla graczy zalogowanych na forum, a każdy wie że jeżeli się poda złe dane na forum np. Że chłopak poda się za dziewczynę, konto bedzie banowane. Owszem to dla administracji będzie dużo pracy, ale dla większej dekoracji może być opłacalne. Oczywiscie svipy będą mieli kolorowe pismo po zakupie bez logowania, może być w dodatku do zakupu, tak zwany przywilej. Racja tez jest dużo svipow ale np. Można zwiększyć cenę o 40/50gr bo w dzisiejszych czasach ludzie patrzą na różne dodatki estetykę i różne, żeby dla innych fajnie to wyglądało, a po za tym ile jest svipow na serwerze może 10? Nie licząc svipow w administracji A kolor pisania może zachęcić do kupienie svipa. Agus, wez pod uwagę to, że o to w tym chodzi w tedy taki gracz zrozumie że jest aktywny serwer na którym grają gracze i ze administracja nje bywa raz na miesiac i jest opieka tego serwera, bo jest nje potrzebnie banować graczy ktorzy mogą zachecic innych ludzi do grania na serwerze bo np. Jest aktywny ludzie lubią na nim grać i widać że administracja sie stara dla rozwoju serwera a nie stoi w miejscu. Tak samo mozna dla takich ludzi jak ty zrobic opcje ze np. Nie chcą kolorowego pisania bo jest to nie zbedne bo tak wiekszosc starszych ludzi uważa ale dla dzieci którzy coraz co więcej ich jest na takich grach bo lubią grać w tego typu strzelanki to będzie nie tyle co nowość ale będzie dla nich dobrze wyglądać. Odnośnik do komentarza
Użytkownik TEZ Opublikowano 19 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 Dużo kobiet nie gra na Jb więc nawet ok admini no też było by widać co piszą ale co do svipow pewien nie jestem dlaczego? Jest ich bardzo dużo w dodatku zwykłych graczy też jest dużo a co za tym idzie? Tęcza na czacie no właśnie boję nawet sobie pomyśleć jak by wyglądala ta kolorowanka na czacie ale propozycja fajna plusik gufi lecz zbędna :c 1 1 Odnośnik do komentarza
Gość Aguś Opublikowano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 Ja jestem na nie, niestety gufi. Raz ze nie trzeba kolorować czatu żeby widzieć kto pisze. Sprawa druga zawsze uważałam ze admini powinni byc jak najmniej zauważalni zeby wykryć cziterow czy zeby te boty które chca psuć zabawę sie ujawnili. Oczywiście jest komenda adm ale niektóre boty tego nie wiedzą Biały czat jest przejrzysty i jest jak najbardziej okej. Nie widzę sensu po co to zmieniać ?? Nie róbmy niepotrzebnej tęczy. Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 19 Czerwca 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 Za dużo kolorków by było i zbyt różnorodny podział, co najwyżej może być tylko dla Svipów. (po za tym każdy może sobie sam zmienić kolor czatu na jaki chce, więc to też jakieś mega by nie było) więc w skrócie co do całej Twojej propozycji jestem na nie Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hermi Opublikowano 19 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 zbędny zapychacz bezsensu Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Kiniaa Opublikowano 19 Czerwca 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 Jestem na nie, jest to zbędne. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 19 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 Za dużo kolorków i ciężko byłoby połapać się z tym. Niestety na nie Odnośnik do komentarza
Zasłużony ver;p Opublikowano 20 Czerwca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Propozycja odrzucona. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi