Użytkownik kiddoo Opublikowano 19 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 Twój nick na serwerze: kiddoo Nick admina banującego. LEGENDAR Dostałeś bana, gaga czy muta?: ban Czas oraz data bana: 06-19-20 21:53 Serwer na którym dostałeś bana: Only Mirage (kudłatego) Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=kiddo&advType=name Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: Disconnect: You have been banned by this server, check for more info. Disconnect: You have been banned by this server, check for more info. Opis dema ode mnie. Link >click< 23:10 +/- Podejrzany headshot podczas biegu. - to nawet nie było podczas biegu. 23:38 +/- Dwa normalne fragi, ale, gdy przeciwnik wychodzi z pałacu to leci prefire w niego. - jaki prefire? typ mi wyskoczył na plecy to strzelałem w palace... 23:48 +/- Dziwna głowa przez smoke. - strzelał to dostał. 25:40 - Jedna z bardzo dziwnych akcji, podejrzany widzi cały czas, że przeciwnik jest wcelowany w niego i boi się wychylić. - nie boje sie wychylić tylko sprawdzam. Po drugie gościa tam nawet słychać ze jest. 26:40 - Wie, że przeciwnik podbiega na nożu i pikuje? - słysze że podbiega to peekuje. 26:50 - Bardzo szybki strzał. - normlany strzał. 26:53 - Ponownie bardzo szybki strzał, dodatkowo w głowę. - nawet nie trafiłem za 1 i to było normlane... 27:31 +/- Dziwne pestki. - to były pre-aimngowe pestki ''28:09''' Coś takiego popełnia bardzo duża ilość cheaterów. Wcześniej spalił się w takiej sytuacji to ponownie chce zrobić to samo, aby oczyścić się z poprzedniej akcji, że niby zawsze tak robi. - wiesz co zagraj na mapie do peekowania to zobaczysz co robiłem. 29:32 - Bardzo dziwna głowa. - nie wiem co mam napisac. Dla mnie to normlne. 29:34 - W tym momencie już nie sprawdza tej pozycji jak w 25:40? - no sprawdziłem pozycje, car czysto, bs od strony okna i kuchnia czysto to polciałem na rush. 29:37 - Tutaj na pewniaku wiedział, że przeciwnik jest na aucie, ale wiedział też, że wyskoczy szybciej z okna, niż zareaguje przeciwnik. - nie wiedziałem, dopiero jak strzelił to się odwróciłem.... 30:01 - Dziwny przeskok celownika od razu na głowę. - normalny przeskok celownika na głowe. 30:28 - Chyba psilent jednak działa. - miałem celownik normalnie na bani. 31:07 - Ponownie psilent. - przecież to był recoil. 31:26 - Nie celuje na głowę a i tak zawsze ona wpada. - celowałem na banie przecież. 31:57 - Podejrzany już wie o pozycji przeciwnika. - normalne peekowanie, gdybym wiedział to bym nie celował tam, tylko gdzie wyjdzie. 32:47 - Bardzo dziwny tap. - dziwny tap? nawet na 1/4 to siadło normlanie. 1 1 Odnośnik do komentarza
Legends Never Die Łapa Opublikowano 20 Czerwca 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz odbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. 1 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi