Użytkownik Hermi Opublikowano 20 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2020 (edytowane) prosiłbym o dodanie voteban ct na serwer dziwie się że jeszcze tego nie ma w takich brakach kadrowych gdzie często berbecie pchają sie do ct gdzie nawet jeżeli wszyscy już wpiszą tę zmianę to zaraz znowu chłop wraca na siłę i albo resetuje mape albo znowu robi młyn i burdel @ Blazej dodanie podpunktu w regulaminie zabawa voteban = ban 1d coś w tym stylu to chyba nie jest problem @ Blazej nadal żeby voteban zadziałał większość musi dać tak a raczej nie wszyscy byliby takimi wandalami @ MotylaNoga chyba nie grasz wieczorami Edytowane 20 Czerwca 2020 przez Hermi 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ RuNe Opublikowano 20 Czerwca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2020 No tak średnio... Gracze by mogli tego nadużywać bez powodu @ Hermi pamiętaj też, że są osoby które właśnie go nie przestrzegają 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik MotylaNoga Opublikowano 20 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2020 Bez sensu. Po to są administratorzy serwera aby zapobiegać takim sytuacjom. Ja się nie spotkałem z tym by brakowało tam kogoś kto może pilnować porządku. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik TEZ Opublikowano 20 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2020 Bez sensu jest różna grupa ludzi na Jb zbiorą się i będą kickowac ludzi bez powodu wielerazy spotkałem się z tą sytuacją na różnych Serwerach Odnośnik do komentarza
Zasłużony ver;p Opublikowano 25 Czerwca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Propozycja odrzucona. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi