Użytkownik RedGoat_ Opublikowano 20 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2020 Witam, napotkałem się na dziwny błąd, a mianowicie podczas wybrania jakiegoś noża (np. Spiralki) wyskakuje czarny ekran i czerwone napisy "ERROR". Da się to jakoś naprawić? Z góry dziękuję za odpowiedź. Odnośnik do komentarza
Użytkownik MotylaNoga Opublikowano 20 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2020 Wydaje mi sie, że to jest kwestia modelu ;/ Odnośnik do komentarza
Użytkownik RedGoat_ Opublikowano 20 Czerwca 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2020 Tylko że tak się dzieje z każdym nożem. Jak pytałem innych na serwerze to mówili, że im wszystko działa ;d Odnośnik do komentarza
Legends Never Die mayu Opublikowano 20 Czerwca 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2020 Cześć ! Niech osoby którym to działa wyślą ci swoje foldery models i materials, które znajdują się w folderze z grą. Po podmienieniu ich wszystko będzie pięknie śmigać . @ exe mi osobiście nie podziałało to ani razu. Po każdym usunięciu wszystko zgrywało się nie tak jak powinno i problem dalej istniał. Odnośnik do komentarza
Użytkownik exe Opublikowano 20 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2020 Spróbuj usunąć zawartość folderów materials i models, które znajdują się w folderze gry. Potem połącz się z serwerem, a modele powinny pobrać się na nowo. @ mayu W takim razie sprawa do technika. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 27 Czerwca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został zamknięty przez administrację. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi