Użytkownik∙ LubieKokosy Opublikowano 21 Czerwca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 (edytowane) Nick z CS: Ponury Admin banujący: System Serwer: Surf Data zdarzenia: 20.06.2020 Opis sytuacji: Zmieniam opis sytuacji i wrzucam raz kolejny ponieważ, sprawa ma być jeszcze wyjaśniana, mianowicie dostałem bana za "Wykryto czita" ponoć chodziło wtedy o to że restartowałem ruter, rutera nie restartowałem mn.w od miesiąca a powodem zmiany ip było to że na swoim głownym necie miałem do 1800+ pingu jakoś 10-15 minut tak było więc, spotnanowiłem udostępnić sobie internet z telefon, po krótkiej czasie na pingu 70-80 nagle wywaliło mnie za ten powod u góry, na logiczne wymyślenie, po co mam cheatowac na serwerze na którym mam Vip'a i klase premium na co wydałem 18zł, nie ma sensu chyba co?, dostałem raz bana na Jailbreaku za "wykryto leis'a" był to mój pierwszy raz po rocznej/półtora rocznej przerwie, wbiłem żeby zacząć gre i właśnie dostałem bana wtedy, nie zbyt wiedziałem o co chodzi więc wbiłem na inny serwer (bodajże 4maps) na którym dostałem również bana za "Leis" jedyną opcją było odinstalowanie wszystkich plików w cs'ie i odinstalowanie samej gry, zrobiłem tak i już bana nie miałem, a na cheatach nie grałem w cs 1.6 w ogóle (tylko na zombie mod na speedhacku ale on był w .exe) prosiłbym bardzo o odbanowanie, nie chce stracić swoich minut w grze oraz rangi i klasy, dziękuje Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): Nie mogę znaleźć *EDIT* @ skowron mógłbym prosić o możliwość grania? bana mam tylko na tym ip z którego udostępniałem, mogło tez tak być że powiązało jakieś ip z tym którego było zbanowane. Edytowane 22 Czerwca 2020 przez LubieKokosy Odnośnik do komentarza
Użytkownik |K4|Bum Opublikowano 21 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 @ skowron to jest ten temat co pisałem ci na pw. poniżej podsyłam adnotacje. Odnośnik do komentarza
Skowron skowron Opublikowano 22 Czerwca 2020 Skowron Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 Niestety zdania nie zmienię. Sam przyznałeś się do winy. Odnośnik do komentarza
Skowron skowron Opublikowano 22 Czerwca 2020 Skowron Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz nieodbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi