Użytkownik Nehiro Opublikowano 22 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 (edytowane) Twój nick na serwerze: Nehiro Nick admina banującego: Nie wiem Dostałeś bana,gaga czy muta: Dostałem Bana Czas oraz data bana: 22.06.2020 Nie znam godziny bo zostałem zbanowany offline Serwer na którym dostałeś bana: 145.239.236.196:27050 5v5 mirage Dłuższa wypowiedz: Witam, niedawno dołączyłem na serwer, troche pograłem, wyszedłem z serwera po czym wszedłem po kilku godzinach i nagle ukazał mi się ban. Nie wiem z jakiego powodu go dostałem i chciałbym to wyjaśnić. Jeżeli ma któryś z administratorów niepodważalny dowód na moje CZity, to prosze mi go ukazać bo ja z żadnych niedozwolonych modyfikacji nie korzystałem. Podobno macie tutaj 24/7 demka oto IP serwera na którym posiadam aktywnego bana. Link do Sourcebansa z twoim banem: Nie wiem co to znaczy w ogóle. Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: Edytowane 22 Czerwca 2020 przez Nehiro Odnośnik do komentarza
Zasłużony LEGENDAR Opublikowano 22 Czerwca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 Reset routera, aby zmienić IP i wracaj do gry. Odnośnik do komentarza
Zasłużony LEGENDAR Opublikowano 22 Czerwca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz odbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi