Użytkownik kiddoo Opublikowano 22 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 Twój nick na serwerze: kiddoo Nick admina banującego: nieznajomy (z pogłosek Old_Hell) Dostałeś bana, gaga czy muta?: ban Czas oraz data bana: nie znam doklanego czasu, jedynie data: 22.06.2020 Serwer na którym dostałeś bana: Only Mirage (kudłatego) Link do Sourcebansa z twoim banem: nie ma nowego bana w historii sourcebans. Moje steamid: STEAM_0:0:517770074 Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: Disconnect: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź aby poznać szczegóły. Disconnect: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź aby poznać szczegóły. Opis sytuacji: Jest mi kompletnie nieznany, niezostały mi przedstawione żadne dowody. Po prostu wbiłem na serwa z banem. Odnośnik do komentarza
Zasłużony LEGENDAR Opublikowano 22 Czerwca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz nieodbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. 2 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi