Użytkowniczka Kaarcia Opublikowano 28 Czerwca 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 Dni coraz cieplejsze się robią. Jak sobie radzicie z temperaturą i jakie macie sposoby na wytrzymanie tych ciężkich chwil? 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony seyn. Opublikowano 28 Czerwca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 Ciężko, ale biorę drinka siadam na skałę w cieniu i sobie chilluje. Ale zazwyczaj kończy się na tym że nadal jest mi gorąco Ale wtedy można się do jeziora webać i jakoś się da przeżyć :s Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 28 Czerwca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 Wiatrak w domu/klima, na podwórku piwo, a w domu drinki/piwo, a za niedługo morze i piwko. Odnośnik do komentarza
Gość Aguś Opublikowano 28 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 Zimne piwko Siedzenie w zimnym domu A jak w upal pracowałam to ściągałam koszulkę dawalam pod kran i zakładałam mokra i zimna. Jakies 30 minut byla mokra więc jakos to było ❤️? Wiatraczek tez jest ok albo wachlarzyk Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krixo Opublikowano 28 Czerwca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 Wiatrak w pokoju siedzenie w samych majtach ez❤️❤️ Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Uszaty Opublikowano 28 Czerwca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 Wiatraczek, zimne picie i lód, jeszcze raz lód i bardzo dużo lodu! 1 Odnośnik do komentarza
Legends Never Die Dershia Opublikowano 28 Czerwca 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 Woda, wiatrak, ice creams ? 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 28 Czerwca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 6 minut temu, Uszaty napisał: Wiatraczek, zimne picie i lód, jeszcze raz lód i bardzo dużo lodu! Odnośnik do komentarza
Użytkownik the_duck Opublikowano 28 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 Wiatrak przy biurku i lody oczywiście Odnośnik do komentarza
Użytkownik Sceptyk Opublikowano 28 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 Słabo, 3x zimny prysznic w ciągu dnia polecam! Odnośnik do komentarza
Użytkownik PabloEscobar Opublikowano 28 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 na plaze i zimny żuberek 1 Odnośnik do komentarza
Legends Never Die PJETRAS Opublikowano 28 Czerwca 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 Woda, prysznic, piwo, wiatrak no i @ Dershia muzyka też pomaga 1 Odnośnik do komentarza
Donator Dumbik Opublikowano 28 Czerwca 2020 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 Jak większość osób piję schłodzone napoje, nie wychodzę zbyt często na upał, wiatraczek i lodziki Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 28 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 Jem granita Odnośnik do komentarza
Użytkownik Skordal Opublikowano 28 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 Dla mnie gorące bądź zimne dni są bez znaczenia i wszystkie przechodzę tak samo bez żadnych problemów. Ja jestem dziwnym człowiekiem w lato zakładam bluzy a w zimę wychodzę na gołych stopach i krótkiej koszulce Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Vixie Opublikowano 29 Czerwca 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został zamknięty przez administrację. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi