Użytkownik Plasot Opublikowano 28 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 Nick z CS: Admin banujący: Nie mam pojęcia(ukryty) Serwer: Data zdarzenia: Wedlug ambx bans 08.04.2020 - 22:13:42 Opis sytuacji: Przy próbie pierwszy raz wejścia na serwer zobaczyłem komiunikat o banicji. Po sprawdzeniu amxbans prawdopodbnie mam to samo ip co osoba zbanowana(internet z małej sieci niestety). Gram na cs 1.6 steam, więc istnieje możliowść odbanowania, bądź zwhitelistowania moje steam_id? Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=12858 Wycinek bana z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin [SURF_SKI_2 + KLASY] StrefaSkilla.pl [201LVL][Perki | Monety | Skiny]. [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Ciastko [AMXBans] Reason : ' Wykryto Czita ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Your IP : 'w amxbans' [AMXBans] =============================================== Kicked : You are BANNED. Check your console. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Uszaty Opublikowano 28 Czerwca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 Masz zmienne ip? Próbowałeś zresetować router? Odnośnik do komentarza
Użytkownik Plasot Opublikowano 28 Czerwca 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 nie mam zmienniego ip. restart rutera takze nie pomaga. jak napisalem mam internet z malej sieci. poprzednio jak bralem internet od lokalnego dostawcy rowniez mialem podobny proboblem z tym samym ip u osob od tego dostawcy. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Uszaty Opublikowano 28 Czerwca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz odbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi