Legends Never Die Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. DizZy Opublikowano 29 Czerwca 2020 Legends Never Die Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 @ Kacperek [P] Masz prawo jazdy? [O] Owszem mam 5 lat już prawie będzie ale jak dalej będzie mi się tak śpieszyć wszędzie to już nie długo [P] Masz dziewczynę? [O] Najwspanialszą na świecie @ Istna [P] Masz dzieci? [O] Mam pieseła wabi się Merci i jest białym terrierkiem chyba że o czymś nie wiem @ Istna haha [P] Pepsi czy cola? [O] Oczywiście że pepsi (Leci hejt fanów coli xD) @ Fuxraven [P] Jaki jest twój ulubiony serwer, i dlaczego to są areny? [O] Jak widać to Q&A Fux skoro sam sobie odpowiadasz ale są to areny ponieważ jest najlepsza atmosfera i można pogadać [P] Jak wspominasz czasy kiedy miałeś Opiekuna 1v1? [O] Szczerze to bardzo fajnie miałem super ekipę która tak naprawdę do dziś stoi za mną murem i jest dla mnie jak druga rodzina. @ GENERAL ALADEEN 1.6 [P] Jak masz na imię? [O] Brajan (Tak wiem skrzywdzili mnie ) [P] Co uważasz o obecnej administracji? [O] Powiesić, spalić i zakopać haha a tak serio to jestem zadowolony chłopaki bardzo się starają i odwalają kawał dobrej roboty oby tak dalej. [P] Jaki serwer, którego już nie ma, wspominasz najmilej? [O] Umm chyba execute zawszę dużo śmiechu było i można było sporo się nauczyć. [P] Co jest dla Ciebie najważniejsze w życiu? [O] Rodzina Sporo w życiu widziałem i słyszałem mimo że 100 lat nie mam to wiem że to jedyne osoby na które zawsze można liczyć. [P] Trenujesz boks? [O] Nie ale prawię 3 lata trenowałem Taekwondo [P] ile piw najwięcej wypiłeś? [O] 20 parę butelek 330ml budweisera w jakieś 4h (kac morderca) [P] Jakiej muzyki słuchasz najchętniej? [O] Zależy ogólnie wszystkiego co wpada w ucho ale najwięcej rapu bo na tym się wychowałem (paktofonika, 3 wymiar, itd) bardziej oldschool. [P] Jakim typem człowieka jesteś? [O] Ciężko mi się ocenić ale mam duży dystans do siebie do tego lubię się pośmiać co chyba widać po odpowiedziach ale cenie sobie szczerość i szacunek więc zawszę staram się to okazywać (Chyba że ktoś się prosi żebym tego nie robił ) [P] Czym zajmujesz się na co dzień? [O] Ogólnie sporo zmieniam pracę jakoś szybko mnie wszystko nudzi nawet z pozycji menadżera sklepu zrezygnowałem mimo dobrych zarobków aktualnie udaje *ehem* znaczy ciężko pracuje w biurze (siedzę przy kompie przeglądam memy za gruby hajs haha). [P] Czy Twoja dziewczyna gra z tobą w gry? [O] Gra głownie w cska czasem mi jakieś głowy sprzeda chociaż mamy też farmę i 2 dzieci XDD @ Kaniel Outis [P] Jak masz na imię? [O] Skoro musisz pytać to "AHA okej pa" PS. Prezentu na urodziny teraz też nie będzie :< [P] Dlaczego masz na imię Brajan? [O] Ewidentnie rodzice mnie nie kochają tak bardzo jak powinni xDDD. [P] Kogo z sieci nie lubisz najbardziej? [O] Nie mogę ci tak publicznie mówić że cię nie lubię [P] Kogo na sieci lubisz najbardziej? [O] Tego o -> [P] Kiedy spożywamy alkohol? [O] Za miesiąc i kilka dni chyba że znowu ze strachu zgubisz drogę na autobus haha. (W tym oto momencie myślę sobie ... Zacznijcie Ku*w@ używać samego entera zamiast tego ze spacją bo muszę se miejsce robić ) @ seyn [P] Jak się czujesz ? [O] Nieźle ale chciałem już spać a taka @ Dershia mnie atakuje na twarzobukach że jakieś człowieki chcą coś o mnie wiedzieć [P] Dużo pracy masz ? [O] Zależy ile trzeba po was poprawiać haha [P] Jesteś zabiegany ? [O] Nie no jakieś wirusy na dworze siedzę w domu nie biegam [P] Chodzisz do pacy czy koronaferie masz ? [O] FERIEEEE #PARTYHARD [P] Skończyłeś szkołę ? [O] Dzięki bogu inaczej nie wiem czy pierwsza byłaby w szkole karetka po dyrektorkę czy policja po mnie XDDD @ Vixie [P] Lubisz zupę buraczkową? [O] To ktoś je warzywa albo zupy? [P] Czemu już nie wrócą tamte chwile? [O] Bo nigdy tak naprawdę nie odeszły i póki ma je kto wspominać to zawszę będą [P] Przyjdziesz na mój pogrzeb? :< [O] Ogólnie w środy i piątki gram w bingo a później zbieram szyszki inne dni mam wolne także jak dobrze zaplanujesz to mogę wpaść ale 2 warunki a mianowicie 1. Zrobisz fokę i 2. Później jak za jakiś czas ja umrę to ty przyjdziesz na mój Dobra to chyba na tyle o mnie więcej na PW jak ktoś mnie tak kocha że chce wiedzieć więcej PS. autografy na allegro za 10 to fejk na PW ogarnę oryginały za 20 Tymczasem dzięki za nominację @ Torri (truskawkowy lepszy) a reszcie czytających ADIOS i Intacz DO NASTĘPNEGO Q&A NOMINUJĘ @ Łapa 10 1 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 30 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2020 Hehe, ale masz poczucie humorku tak trzymaj i i nie puszczaj Ogólnie podobają mi się odpowiedzi. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Zasłużony seyn. Opublikowano 30 Czerwca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2020 13 godzin temu, DizZy napisał: [P] Dużo pracy masz ? [O] Zależy ile trzeba po was poprawiać haha @ DizZy po nas nie trzeba poprawiać Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 22 Lipca 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został zamknięty przez administrację. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi