Użytkownik raverson Opublikowano 30 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2020 (edytowane) Twój nick: Ja, jak zwykle.. Nick oskarżonego: GENERAL ALADEEN Powód skargi: Nieodpowiednie podejście do należących do niego obowiązków + Bezinteresownie podejście do rozwiązania sprawy + Nieodpowiednie doświadczenie do pełnienia wysokiej funkcji na forum. Opis sytuacji: Opisane poniżej. Data i godzina zdarzenia: Wczoraj + Dzisiaj. Miejsce zdarzenia: Forum Dowody: Poniżej Coś od siebie: Poniżej Nawiązanie do poprzedniego tematu, gdyż werdykt niestety się nie zgadza. Członek UBteamu bardzo nieodpowiedzialnie podchodzi do powierzonych mu zadań, nie stara się zrozumieć mojego tłumaczenia, Powiązuje moją sytuacje z zupełnie niezwiązanymi sytuacjami z przed lat (XD) a jego doświadczenie jest tak kulejące, że każde trzęsienie mojego celownika uważa za AIMBOTA... Zaczne od tego, że niepotrzebnie musiałem się pofatygować, aby szanownemu panowi wytłumaczyć, moje trzęsienia myszki, których, jak widać, nawet sam się nie pofatygował, aby sprawdzić. Do całej mojej sytuacji podchodzi lekceważąco, śmiejąc się prosto w twarz, nie próbując zrozumieć żadnych z sytuacji. Trzęsienie celownika? TO MUSI BYĆ AIMLOCK. One tap? EE, TO NA PEWNO MUSI BYĆ AIMBOT. Nie sądziłem, że kiedykolwiek będę musiał to zrobić, ale w tym wypadku to konieczne, bo jakaś niedoświadczona osoba nie może przyjąć do swiadomości, że się myli. PORADNIK: JAK RAVERSON TRZYMA MYSZKĘ Pozwól, że ci coś pokażę. Wejdź sobie na New Game i to przetestuj. Zmień czułość myszki (sensitivity) na 3, 400 dpi i graj stylem myszki Finger Tip. Chodzi o to, że myszkę trzymasz palcami, nie tak jak w innych chwytach. Podczas strzelania są dwie możliwości: Możesz normalnie poruszać myszką i klikać, BĄDŹ.. co w moim wypadku ostatnio testowałem, po kliknięciu myszki napinasz mięsień bicepsowy, przez co dodaje to (WEDŁUG MNIE, SAMA GRA NA TO WSKAZUJE) precyzji oraz "trzęsienia się celownika". Chętnie bym to pokazał na kamerce, ale obecnie żadnej nie mam. Ten, kto ogląda csgo i jest mniej więcej świadomy topowej sceny, przypomina to bardzo sytuacje trzęsienia celownika s1mple'a. __________________ Kolejna ważna rzecz którą warto zaznaczyć: Napisałem w głównym poście mojego odwołania, że, cytuje: "Weźcie to pod uwagę, że wchodzę tutaj poraz dwudziesty drugi, mam dość odwoływania się niepotrzebnie, bo jakiś pro-elo steam z 2k15 widział, że mi się celownik trzęsie." Nikt nie odwołał się do sytuacji z "trzesięniem" celownika, tylko, jak to szanowny pan UBteam powiedział: "ale ja znalazłem jeszcze kilka ciekawych akcji które zeście pomineli." Nie kurwa, nikt nie pominął, tylko Ty potrafisz czytać tak dobrze, że wszystkie dodatkowe akcje, które dodałeś do mojego tematu, są w sprawie trzęsienia celownika.. __________________ Rozpiska demka: 3:03 - -/+ Niby normalne ale dziwne. ZAJEBISTE WYTŁUMACZENIE TWOJEGO UZASADNIENIA +/- 5:55 - 5:57 +b Ok jednego dojechałeś przy anarchi za skrzynką, ale ciekawe skąd wiedziałeś ? że enemy znajduje sie za ścianą koło piachu i martwi mnie to jeżdzenie celownikiem po scianie centralnie w model. Tymbardziej że nie było infa. GOŚCIA SŁYCHAĆ, WŁĄCZ SŁUCHAWKI. SŁYCHAĆ ICH OBYDWU. 7:21 +b Zatrzęsło celownikiem co nie. ODWOŁANIE OD TRZĘSIENIA #1 7:26 +b Tu perełka tak samo jak wyżej wyraznie widać trzęsawke celownika. na 1/4 widać to doskonale ODWOŁANIE OD TRZĘSIENIA #2 11:31 +b Aim Znów ci zatrzęsło celownikiem. ODWOŁANIE OD TRZĘSIENIA #3 13:08 +b Aim zaś mocno zatrzęsło celownikiem nawet nie umiałeś tego kontrolować. ODWOŁANIE OD TRZĘSIENIA #4 16:43 - +b Niby było słychać ale na mleku to mało prawdopodobne, widać anty flesz dobrze zadziałał. CZYLI NIE TYLKO MAM AIMBOTA, AIMLOCKA, TO JESZCZE AKURAT TYLKO W TEJ SYTUACJI MAM ANTYFLESHA 19:00 - +b dziwna reakcja celownika na model +b JEŻELI AKCJA JEST DZIWNA I NIE ZROZUMIAŁA TO DAJESZ +B? TO, ŻE TY CZEGOŚ NIE ROZUMIESZ NIE ZNACZY, ŻE AKCJA JEST SPALONA. TO JEST WŁASNIE BAZOWANIE OPINII NA WŁASNYM DOŚWIADCZENIU O KTÓRYM WSPOMINAŁEM RÓWNIEŻ NA POCZĄTKU TEMATU: Jedna ważna notka: Pamiętajcie, drodzy AntiCheat, bądź osoby, które będa mnie osądzać. Bazujecie swoją opinię i rozpisujecie demko O MNIE na podstawie WŁASNEGO DOŚWIADCZENIA. Nie trzeba chyba wam tłumaczyć, że moje doświadczenie jest nieco większe, dlatego weźcie pod uwagę moją rozpiskę którą wam dałem powyżej i w razie potrzeby odtwórzcie akcję ponownie z daną osobą którą tam chcecie, na podstawie mojej, aby uniknąć nieporozumienia. I ostatnia rzecz: NIE BAZUJCIE OPINI NA TYM, CO MÓWIĄ WASI KOLEDZY JAK WIDAĆ NAWET SZANOWNY AC TEGO NIE PRZECZYTAŁ. 19:32 - +b nienaturalnie celownik siedzi na modelu, tutaj mu wspomaganie zwariowało, widać jak celownik mu z modelu na model przeskakuje, polecam w 1/4, widać ładnie, jak celownik wariuje NIE MOŻESZ MÓWIĆ, ŻE MI POMAGANIE "ZWARIOWAŁO", JEŻELI NIE POTRAFISZ TEGO UDOWODNIĆ... TO JEST CHYBA NAJBARDZIEJ NORMALNY HEADSHOT JAKI KURWA W TYM DEMKU MOGŁEM STRZELIĆ. 20:10 - +b To samo co z 19:33 celownik mu przeskakiwal w dziwny sposób, ciągle przy strzałach jego celownik robił małe kuleczka gdzie zwykły gracz nie da rady tak zrobic. TE "KÓŁECZKA" SĄ SPOWODOWANE WŁAŚNIE CHWYTEM MYSZKI "FINGER TIP". ALE PRZECIEŻ SKĄD MOGŁEŚ TO WIEDZIEĆ.. ___________ Ludzie, rozumiem, mam pojebany styl grania i robie rzeczy niezrozumiałe, ale to nie znaczy, że za każdym razem musze wchodzić na forum i z każdego się tłumaczyć.. Bardziej bym się zainteresował podchodzeniem do sprawy przez waszego członka UBteamu, bo nie tylko jego podejście jest nierozsądne, ale i jak widać, doświadczenie przestarzałe. Nie tylko proszę o ponowne rozpatrzenie mojego odwołania przez OSOBY DOŚWIADCZONE, JUŻ NIE CHODZI O ADMINISTRACJĘ, BO ADMINISTRACJA TEŻ BĘDZIE BAZOWAĆ SWOJĄ OPINIE NA DOŚWIADCZENIU PODOBNĄ DO PANA WYŻEJ, ale o Doświadczonych graczy, którzy przynajmniej na serwerze po wpisaniu /top15 mają efficiency powyżej 75%. Ale również proszę o solidne przyjrzenie się obowiązkom które wykonuje szanowny AC, gdyż sprawdzanie ss'ów to chyba jedyna rzecz którą może pełnić jako członek AC, do demek lepiej się nie zabierać. Sytuacja niecodzienna, nie tylko dla was ale również dla mnie, ja też się nigdy nie spodziewałem, że kiedykolwiek będę musiał się tłumaczyć z tego jak trzymam myszkę Proszę o: - OBIEKTYWNE PODEJŚCIE DO SPRAWY, TZN: NIE BAZOWAĆ SWOJEJ OPINII O MNIE BĄDŹ NA TEMAT MOJEGO DEMKA SIĘGAJĄC PO OPINIE SWOJEGO KOLEGI/KOLEŻANKI/DZIEWCZYNY/PSA, BO WTEDY TO NIE BĘDZIE OBIEKTYWNE - Jeżeli nie rozumiesz pojęć, zasad i podstaw CS'a, najlepiej nie odwoływać się do tych trzęsień, bo jak widać, nawet Pan UBteam tego nie potrafi. - Przyjrzenie się jakości wykonywanych obowiązków przez członka UBteam @ GENERAL ALADEEN 1.6 oraz sprawdzenie jego umiejętności oceniania demek innych graczy, bo to właśnie przez niego mamy sytuację taką jak ta. - Unbana w sprawie odwołania od bana numer #22 Dziękuje i pozdrawiam. Edytowane 30 Czerwca 2020 przez raverson 1 1 2 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 30 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2020 Powiem tylko tyle ktoś może powiedzieć, że te niektóre przeskoki to dlatego, że duża czułość myszy. Sam gram na 10.0 i przy szybkim ruchu myszki widać ten ruch. A tu w jego grze mechaniczne przeskoki są jednak. Dlatego po anazlizie demka wnioskuje że podejrzany używa vermilionq z setami w chuj legit i esp p Przypomina mi to troche grę Smajliego Edit: @ raverson już wszystko wyjaśnione, zostałeś rozpisany 2 na 1 ja zdania nie zmienie. Może uważasz też że@ Uszaty 1.6 też cie nie słusznie zbanował i rozpisał. ??? Edit: Poszperałem troche w sieci i znalazłem podobne tematy z odwołaniami z tą niby czułośćią myszki. Jak to pan @ raverson tłumaczy. Nie kończyło sie to dobrze chętnie z tym podziele dla wyższej administracji. Odnośnik do komentarza
Użytkownik raverson Opublikowano 30 Czerwca 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2020 (edytowane) 9 minut temu, GENERAL ALADEEN napisał: Powiem tylko tyle ktoś może powiedzieć, że te niektóre przeskoki to dlatego, że duża czułość myszy. Sam gram na 10.0 i przy szybkim ruchu myszki widać ten ruch. A tu w jego grze mechaniczne przeskoki są jednak. Dlatego po anazlizie demka wnioskuje że podejrzany używa vermilionq z setami w chuj legit i esp p Przypomina mi to troche grę Smajliego Halo, wróć.. Po pierwsze: Przez cały temat nie mówiłeś o żadnych przeskokach myszy. Teraz, kiedy wypomniałem ci wszystkie błędy które popełniłeś, jest to jedyna rzecz której możesz się przyczepić? Nawet nie raczysz opisać dokładnie tych sytuacji gdzie są te przeskoki. Po drugie: Widać, że masz takie zajebiste doświadczenie, że na podstawie OGLĄDANIA dema potrafisz ocenić, kto danego cheata używa. Szanuje, lecz to są jedynie twoje spekulacje, które nie dość, że są niecelne, to jeszcze wyssane z palca. Po trzecie: Znowu porównujesz mnie do jakichś innych ludzi, przypadków, z którymi miałeś styczność x lat temu. MOJA SYTUACJA JEST INNA I NIE MA ŻADNEGO ZWIĄZKU Z TWOIMI DOŚWIADCZENIAMI, dlatego nie powinieneś używać zwrotu akcji: "Przypomina mi to XYZ, dlatego jest odpalony". Po czwarte: Nie wiem kto to Smajli. Edytowane 30 Czerwca 2020 przez raverson 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ akxme Opublikowano 30 Czerwca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2020 Nie wiem czy mogę sie tu wypowiedzieć,czy nie zwracałem uwagę na pana na serwerze, raversona..... Jak i również demko które wstawił uszaty, po przejrzeeniu stwierdzam,że gracz jjest czysty. Załączam do teego rozpiskę, jak i do teego demka. https://prnt.sc/t934g8 I z przykrością muszę stwierdzić,że całe te rozpiski są zrobione brzydko mówiąc "na odpierdol" Jedyna osoba, która słusznie rozpisała demko był @ |K4|Bum wiec przepraszam, wymieniając się z Tobą słowami na shoutboxie @ GENERAL ALADEEN 1.6 znacznie stwierdziłeś,że "bronię" koleegi chociaż w tej sprawie jestem neutralny, przepraszam,że się tu wypowiedziałem ale walczę o prawa gracza który gra tu juz xxxxxx czasu i nie ma z nim problemów. Pozdrawiam 1 2 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Uszaty Opublikowano 30 Czerwca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2020 Dobra, jako iż są głosy sprzeciwu od osób, które szanuję, co do decyzji to przeanalizowałem wszystko jeszcze raz, a porządnie. Na chłodno, są tu jedynie 4 czasówki do których swoje obawy mogę w jakikolwiek sposób podtrzymać. Co do reszty, tak jak czasówka z 19:47, przyznaje się do błędu. Posłuchałem się @ |K4|Bum , podłączyłem słuchawki i słychać tupnięcie 3:03 - Tu świetna reakcja, wręcz idealne namierzenie na model. B+/- 6:59 - Tutaj zdania nie zmieniam, strasznie nieszablonowe zagranie. B+ 13:00 - Ten strzał to zagadka, może to psilent, może magia deagla, może demo źle nagrane, a może po prostu hitboxy tej starej jak świat gierki. B+/- 19:30 - Sytuacja niczym z 3:03. W tym, że tutaj strzelać zaczynasz już przed ruchem myszką. B- Odnosząc się do sprawy bana, sądzę że podjąłem pochopnie złą decyzję i skłaniał bym się do myśli, że mamy po prostu do czynienia z oporowym zawodnikiem, który wciąga tę grę nosem i należy mu się UnBan. Co do skargi na @ GENERAL ALADEEN 1.6 nie będę się z grubsza odnosił. Obiektywnie należy stwierdzić, że demo należało do jednego z cięższych i nie trudno się tutaj było pomylić, każdemu się zdarza. Bez tej merytorycznej i godnej podziwu kontr-rozpiski gracza @ raverson sam bym się nie skłonił do refleksji i zdania nie zmienił, szacun za to. 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik |K4|Bum Opublikowano 30 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2020 Witam właśnie wróciłem z pracy i zerknąłem okiem, tak jak napisałem w temacie poniżej. Ja nie po puszczę i będę trzymać na swoim. Za dużo siedzę w demkach i znam się na robocie by ktoś mi pisał że spalone czy nie. Wiem co mówię. Już jedne cyrki tu były na sieci. W tym temacie powyżej macie moją rozpiskę @ Administrator CS 1.6 Proszę o sumienne i dokładne przeanalizowanie demka. A jeżeli dalej będą wątpliwości to pójdę z tematem jeszcze wyżej aż dojdę do celu. Jak widać w tym temacie nie tylko ja twierdzę że gracz jest czysty. Proszę o waszą pomoc. 1 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 30 Czerwca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2020 Co do odwołania dostałeś UB, wracając do rozpisek @ GENERAL ALADEEN 1.6 kazdemu moze sie przytrafic ten gorszy dzien, nie jesteśmy robotami. Niektóre twoje czasówki są mocno naciągane, następnym razem porozmawiaj z innymi ubt co do danych czasówek. Otrzymujesz ostrzezenie, miej się na baczności. Skarga oczywiście słuszna! 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 30 Czerwca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Skarga przyjęta. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi