Użytkownik santi Opublikowano 30 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2020 Twój nick na serwerze: santi Nick admina banującego. nie wiem Dostałeś bana, gaga czy muta?: bana Czas oraz data bana: 17 Serwer na którym dostałeś bana: only mirage Opis sytuacji (prośimy o dłuższą wypowiedz): a wiec tak 1 runda bylo 0-0 zostalem 2 na 1 zabilem jednego na palacych pozniej po zacietej walce z 2 tt wycofalem sie do okna poczym wrocilem na jg i wcelowalem sie w kontekt cus nie slyszalem jak przebiegl w strone bs'a a no i sie doczekalem dalem mu glowe i insta ban Link do Sourcebansa z twoim banem: nie ma mojego bana w sorce bansie Wycinek z konsoli po wejściu na serwer:Connecting to public(145.239.21.248:28035) ... Server using 'public' lobbies, requiring pw no, lobby id ffffffffffffffff Connected to 145.239.21.248:28035 Disconnect: You have been banned by this server, check for more info. Disconnect: You have been banned by this server, check for more info. Odnośnik do komentarza
Zasłużony LEGENDAR Opublikowano 30 Czerwca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2020 @ Nikodem_ Masz 48h na rozpisanie demka. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Nikodem Opublikowano 30 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2020 (edytowane) Z mojej perspektywy wyglądało to w następujący sposób, wbiłem na serwer jakoś 16;25 i 1 osoba napisała mi że chłop o nicku santi ma nowe konto wiec postanowiłem to sprawdzić , zobaczyłem na jego profil a tam 0 poziom steam i 3 poziom w cs go stwierdziłem po twoich strzałach że posiadasz aimbota ponieważ przeskoczył ci dziwnie celownik , stwierdziłem że posiadasz wspomagacze więc dałem ci bana , moja decyzja nie musi być idealna ponieważ jestem też człowiekiem i też mam prawo się pomylić , jeśli nie byłeś odpalony to jeszcze raz przepraszam za zaistniałą sytuacje Link do demka http://764639.node26.pukawka.pl/dem-de_mirage-1593527544-1593529462.zip Podejrzana akcja dotyczy pierwszej i drugiej rundy Ban Został nadany o godzinie 17:06 dnia 30.06.2020 Edytowane 30 Czerwca 2020 przez Nikodem 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony LEGENDAR Opublikowano 30 Czerwca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2020 Po obejrzeniu 2 demek z gry tego gracza stwierdzam, że zbyt mało akcji podejrzanych. Podejrzany zdobył tylko 5 fragów z czego tylko 2 fragi były +/-. Odnośnik do komentarza
Zasłużony LEGENDAR Opublikowano 30 Czerwca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz odbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi