Użytkownik Ler0x4h Opublikowano 30 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2020 (edytowane) Nick: h4x0reL Imię: Pioter Wiek: 22 Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Obecnie nie ale byłem administratorem na pewnym serwerze Deathrun i nie tylko Doświadczenie z amx[1-10]: 9 Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/h4x0rel/ Steam/Nonsteam (Link do profilu): https://steamcommunity.com/id/najwiekszykox proszę się nie sugerować godzinami przegranymi na tym koncie , stare konto przepadło. Składka[11.07zl][Tak/Nie]: Nie chce pisać że jestem biedny ale nie mam pieniędzy Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: Tak Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Obecnie Top2 na serwerze , kultura przede wszystkim , wieloletnie doświadczenie w 1.6 od 2009 roku(Surf/Deathrun/Speedrun/Kreedz/Bhop). Bacznie pilnuję przestrzegania zasad obowiązujących na serwerze. Myślę że czas poświęcony będzie najlepszym dowodem na to że nadaję się na tą funkcję. Kontakt: Discord: h4x0reL#0624 | Steam | Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: Tak Pozdrawiam i liczę na pozytywne rozpatrzenie Edytowane 30 Czerwca 2020 przez h4x0reL Odnośnik do komentarza
Użytkownik MATE Opublikowano 30 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2020 Na nie : - brak składki - ledwo co cie widac na serwerze - nie mow ze bacznie przestrzegasz zasad bo tego nie robisz Mysle ze wystarczajace powody by byc na nie Ps: Apropo zasad sam pamietam ze cie upominalem Edit: Wydaje mi sie ze kolega wcale nie ma mikrofonu chcialem z nim pogadac ale jak widac unika tematu . Odnośnik do komentarza
Użytkownik Ler0x4h Opublikowano 30 Czerwca 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2020 (edytowane) 5 godzin temu, MATE napisał: Wydaje mi sie ze kolega wcale nie ma mikrofonu chcialem z nim pogadac ale jak widac unika tematu . Był u mnie znajomy i grałem bez dzwięku Edit. Zazwyczaj na serwerze prowadzę konwersacje z graczami Edytowane 30 Czerwca 2020 przez h4x0reL Odnośnik do komentarza
Użytkownik MATE Opublikowano 1 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2020 tak tak wymóweczka niestyty ale gracze maja odmienne zdanie o tobie Odnośnik do komentarza
Użytkownik Ler0x4h Opublikowano 1 Lipca 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2020 9 godzin temu, MATE napisał: tak tak wymóweczka niestyty ale gracze maja odmienne zdanie o tobie Myślę że gracze sami powinni napisać jakie mają zdanie o mnie w tym poście chyba że reprezentujesz wszystkich graczy na serwerze. Odnośnik do komentarza
Użytkownik MATE Opublikowano 1 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2020 Nie wypowiadaj sie w swoim podaniu to raz a dwa zawsze pytam o kogs bo chce wiedziec z kim bede mial okazje wspolpracowac ale odemnie masz definitywne nie . Odnośnik do komentarza
Użytkownik RUSSIA Opublikowano 1 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2020 Jestem na "lekkie" Nie. - Brak składki - Nie przeczytałem z połowy przez te czcionkę (Według mnie podanie do poprawy) + Aktywność/wiek/steam Polecam pograć jeszcze troche, Nie łamać regulaminu (Nie sugeruje że łamiesz ) wyrobić sobie spoko "renomę" i złożyć ponownie . 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Uszaty Opublikowano 1 Lipca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2020 Na nie. - brak składki - nie znajomość regulaminu forum / wypowiadanie się w swoim podaniu - konto pod podanie - znikoma umiejętność ocenia graczy pod względem używanych wspomagaczy + GT + rzekome doświadczenie Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 2 Lipca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 Spróbuj za tydzień, na obecną chwilę odrzucam. Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 2 Lipca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone negatywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi