Użytkownik MarekLaserxd Opublikowano 30 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2020 Nick z CS: xLaserowyMarek Admin banujący: Juniorovsky Serwer: FFA 54.38.58.82:27015 stefa skilla Data zdarzenia: 30 czerwca rok 2020 Opis sytuacji: dostałem bana za wh admin do mnie nawet mnie pajacu nie zabiłes i dostałem wtedy bana Link do bana z amxbans https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=20723 Wycinek bana z konsoli: BUILD 2228 SERVER (0 CRC) Server # 40 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : xLaserowyMarek [AMXBans] Powod : ' Wallhack ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 553707272 ' [AMXBans] Twoje IP : ' - ' [AMXBans] =============================================== Missing RIFF/WAVE chunks Missing RIFF/WAVE chunks Kicked by Console: Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Juniorovsky Opublikowano 30 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2020 Sorki, przez przypadek. UB. *miałem kogoś innego zbanować* Odnośnik do komentarza
Użytkownik MarekLaserxd Opublikowano 30 Czerwca 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2020 i tak mam jeszcze bana xd Odnośnik do komentarza
Użytkownik xLaserowy Opublikowano 30 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2020 (edytowane) @ Juniorovsky czemu kłamiesz ? Edytowane 30 Czerwca 2020 przez xLaserowy Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 30 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz odbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi