Użytkownik Jakub312 Opublikowano 30 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2020 Twój nick na serwerze: Twoja Stara hellcase.com Nick admina banującego. console Dostałeś bana, gaga czy muta?: ban Czas oraz data bana: 06-30-20 21:30 Serwer na którym dostałeś bana: [PL/EU] ★ RETAKE ★ 128TK StrefaSkilla.pl !ws... Opis sytuacji (prośimy o dłuższą wypowiedz): Od admina dostałem odpowiedź, że dostałem bana za duplicate. Chciałem wbić na serwer, ban już był. Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:200068926&advType=steamid&Submit Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: Disconnect: You have been banned by this server, check strefaskilla.pl for more info. Licze na pozytywne rozpatrzenie odwołania. Odnośnik do komentarza
Zasłużony LEGENDAR Opublikowano 30 Czerwca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2020 Reset routera, aby zmienić IP i wracaj do gry! Odnośnik do komentarza
Zasłużony LEGENDAR Opublikowano 30 Czerwca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz odbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi