Użytkownik MarekLaserxd Opublikowano 30 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2020 ick z CS: xLaserowyMarek Admin banujący: Juniorovsky Serwer: ffa stefa skilla ... Data zdarzenia: 30.06.2k20 Opis sytuacji wstaw screeny jak ja nwm skad je wziaśc : Link do bana z amxbans https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=20734 Wycinek bana z konsoli:UILD 2228 SERVER (0 CRC) Server # 43 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : xLaserowyMarek [AMXBans] Powod : ' Wstaw SSy Na Strefaskilla.pl ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 553707272 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 37.30.47.31 ' [AMXBans] =============================================== Missing RIFF/WAVE chunks Missing RIFF/WAVE chunks Kicked by Console: Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik MarekLaserxd Opublikowano 30 Czerwca 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2020 no skad te screen shoty wziasc Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Uszaty Opublikowano 30 Czerwca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2020 Tutaj masz temat w którym wszystko jest ładnie opisane -> *klik. Tymczasem przenoszę do odpowiedniego działu i czekam na skriny. Jak będziesz miał zamiar je wrzucić, to proszę abyś w celu uniknięcia niepotrzebnego spamu edytował swój pierwszy post i tam wstawił link do fotek. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik MarekLaserxd Opublikowano 1 Lipca 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2020 ja nie mam w plikach zadych screenów tylko demka nagrane mam Odnośnik do komentarza
Użytkownik |K4|Bum Opublikowano 1 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2020 W internecie masz sporo poradników gdzie i jak szukać screenów. Jak już znajdziesz screeny to napisz kolejny temat i odwołaj się od bana ponownie. Na chwilę obecną brak UB. Odnośnik do komentarza
Użytkownik |K4|Bum Opublikowano 1 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Screeny nieczyste. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi