GENERAL ALADEEN Opublikowano 30 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2020 Nick: @ GENERAL ALADEEN 1.6 Z jakiej rangi rezygnujesz?: UBT Cs 1.6 Powód rezygnacji: Nie chcę wyjść na największego buca, nie pisząc wyjaśnień. Jeden z głównych powodów jest taki że aktualnie mam już dwie roboty i nie mam zbytnio czasu na grę. Do tego Spadła na mnie jeszcze większa fala obowiązków, rodzina, dom, których nie jestem wstanie podzielić ze spędzaniem czasu w internecie. Dziękuję @ Trivor @ WhiteNygga @ DizZy oraz innym za danie szansy na posadzie ubt, nie byłem idealny ale się starałem z całych sił, oraz pomagałem swoją 13 letnią wiedzą w niektórych momentach adminom jak i właścicielom serwerów. Z siecią nie żegnam się na stałe. Gdy wszystko już się unormuję może do was wrócę, o ile mnie przyjmiecie spowrotem ? a siedzenie ślepo na posadach lub wiecznych urlopach nie ma najmniejszego sensu. Pozdro mordeczki 1 5 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony seyn. Opublikowano 1 Lipca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat rozwiązany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi