Użytkownik Tw1nS999 Opublikowano 1 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2020 Nick z CS: splash Admin banujący: nie pisało nic, tylko że ban na 77 tygodni Serwer: DD2 Data zdarzenia: 1.07.2020 ok godziny 18.20 Opis sytuacji: grając na serwerze wpisałem komendę podaną przez jednego z graczy m_yav 222 lub coś takiego bo miał być wtedy dodany vip na serwerze, po chwili zacząłem bardzo szybko kręcić się w kółko i pytałem pozostałych graczy dlaczego tak jest i dlaczego nie mam vipa ... za chwilę dostałem bana a powód to spinhak ? Ja nie mam żadnych czitów i nigdy na nich nie grałem, chciałem tylko dostać vipa i przez moją wiarę i naiwność ktoś mnie zrobił w balona. PRoszę o odbanowanie, ponieważ bardzo lubię grać na Waszym serwerze Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): Wycinek bana z konsoli: po banie wyrzuciło mnie z CS'a i po ponownym wejściu już nic nie miałem w konsoli Odnośnik do komentarza
Użytkownik |K4|Bum Opublikowano 1 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2020 (edytowane) Za 30 min przejrzę demko i zobaczymy czy piszesz prawdę, jeżeli tak będzie to ub jeżeli niestety nie no to możesz pożegnać się z graniem na sieci Strefaskilla.pl #Edit. Link do demeczka: http://713765.hltv2.pukawka.pl/hltv-2007011807-de_dust2-1593619620-1593620820.zip 16:35- W tej minucie pytasz się czemu tak się dzieje i wgl. Może demko nie usprawiedliwia cię w 100% gdyż nie widać konwersacji na temat vipa. Lecz widać sytuacje o którą pytałeś w spawie naprawienia błędu. Proszę o wpisanie przed wejściem na serwer w konsolę komendy m_yaw "0.022" a powinno być lepiej. I na przyszłość proszę nie nabierać się na pierwsze lepsze komendy podane przez graczy. Potraktuj to jako taryfę ulgową/ostatnią szansę. Edytowane 1 Lipca 2020 przez |K4|Bum 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik |K4|Bum Opublikowano 1 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz odbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi