Użytkownik exe Opublikowano 1 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2020 Zmiany kadrowe: Rezygnacja@ fazoskyy_ : powód - brak czasu Degradacja @ To nie ja : powód - długi urlop Jak ogarniecie swoje sprawy to widzę Was spowrotem w ekipie Zmiany techniczne: Dodany plugin dot. ustawień muzyki z map na serwerze. Dzięki niemu można całkowicie wyłączyć graną muzykę, bądź ustawić głośność według własnych preferencji. Napisałem plugin na respawn graczy. Usprawnienia wszystkich moich pluginów - dodany CVar na prefix w razie, gdyby zmieniła się sieć, by nie trzeba było tych prefixów zmieniać w pluginach i na nowo je komplikować. Napisałem plugin korzystający z bazy danych na zliczanie czasów aktywności adminów grających na serwerze w danym miesiącu. Dodatkowo jest możliwość podejrzenia listy z poprzedniego miesiąca. Lista czasów jest dostępna z panelu admina, można również sprawdzić swój własny czas - w bieżącym miesiącu - poprzez komendę !time. W przyszłości być może powstanie jeszcze web. Można myśleć o wprowadzeniu tego na innych serwerach. Dodany sklep i pety (z csgo, doty 2 i pokemon) - na razie tylko dla adminów. W przyszłości może dla VIPów lub do kupienia jako osobna usługa. Podsumowanie aktywności: @ exe - +/- 108h @ Breeze - +/- 38h/30h @ Szekel - +/- 19,5h/23h - w przyszłym miesiącu liczę na lepszą aktywność @ Misiu - +/- 19h/23h - w przyszłym miesiącu liczę na lepszą aktywność Note: Misiu jeszcze 2tyg na urlopie. Ogólnie najgorszy miesiąc pod kątem aktywności. Mała ekipa, bardzo słaba aktywność Szekela i Misia pomimo nawet niezłych czasów pod koniec miesiąca. 2 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi