Zasłużony PepePanDziobak Opublikowano 1 Lipca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2020 Nick: @ mientkakoci Imię:Mikołaj Wiek:17 lat Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?:Zależy od momentu w którym wstanę, ale tak od 13 do 2-3 w nocy. Opisz siebie: Mam na imię Mikołaj, mam 17 lat, mieszkam na terenie województwa Pomorskiego, po wakacjach będę szedł do 3 klasy technikum informatycznego. Zainteresowań mam parę, ale takimi głównymi to muzyka, sam czasami coś zagram na gitarze, jak mam okazję, pisać opowiadania (co można zobaczyć samemu), oraz grać w gry z kolegami (głównymi grami w cs:go, minecraft, garry's mod), a samemu to darkest dungeons, League of Legends, saints row oraz GTA. Jestem osobą pomocną, lecz czasami puszczą mi śruby i powiem parę nieprzyjemnych słów. Dlaczego akurat Ty?: Chciałbym pomóc obecnym redaktorom, wprowadzić jakieś nowości, oraz ożywić parę działów (wywiady i pod ostrzałem), ponieważ umarły te działy i powinno je się ożywić na nowo. Jestem osobą z dużym zapałem do pracy, więc nie olewałbym swoich obowiązków i wykonywałbym je w 100%, a może nawet i więcej, jeśli poduczyłbym się więcej, pomimo mojego długiego stażu jako redaktor. Mam sporo czasu, więc czemu nie przelać go na coś pożytecznego. Doświadczenie:Miałem parę razy redaktora, głównie zajmuję się tym już od około 3-4 lat . Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10):7/10-8/10. Przykładowy wywiad/artykuł: Oraz wywiad: Ja:Pomarańczowy: @ Aguś :Fioletowy No to witam Cię Aguś, dzięki za to, że zgodziłaś się na ten wywiad. Zacznijmy od pierwszego pytania, opowiedz coś o sobie, ile masz lat, gdzie mieszkasz i czym się interesujesz? Siemano! Jestem Aguś i pogrywam sobie na JB, gdzie często można mnie zobaczyć. Mam 24 lata (96rocznik ). Mieszkam w okolicach Katowic. (KATOWICE NA STOLICE!) Zainteresowań mam wiele, najważniejszymi jest Japońska kultura, język i oczywiście anime na drugim miejscu jest dbanie o dobry wygląd i samopoczucie, sporty i fitness przez koronę mam też wiele czasu na gre w CS'ka, gdyż pracy to ja już nie mam :> Jestem certyfikowanym Baristą, więc zapraszam wszystkich chętnych na kawke, kawusie. Sądząc po wieku "Chyba" skończyłaś już szkołę, aktualnie pracujesz, jeśli tak to czym się zajmujesz, a może jeszcze studiujesz, jeśli tak to na jakim kierunku? Chciałam iść na studia, na japonistykę do UJ do Krakowa, niestety za bardzo wzięłam się za egzamin zawodowy (uczyłam się w technikum gastronomiczno-hotelarskim), a do matury uczyłam się 5 miesięcy tylko, więc wyniki matury miałam przeciętne, za niskie na UJ. Prace zaczęłam mając 17 lat w Wesołym Miasteczku / Parku Śląskim. Później pojawiła się zajawka z kawusią, różne kawiarnie, aż w końcu pękłam przez klientów, poszłam pracować w handlu, ale to było jeszcze gorsze, czuć się że każdy błąd tych wyżej to twoja wina straszne doświadczenie, ale dzięki koronie nie pracuje już tam, i obecnie jestem wolna. Uff to całe szczęście, że udało się wyrwać z tego, niestety z większością ludzi nie da się wytrzymać, właśnie np jak w kawiarniach. Opowiedz od jak dawna interesujesz się kulturą japońską i co cię zachęciło do tego? Ogólnie od małego oglądałam już Króla Szamanów, przez parę lat w kółko oglądałam, później w czasach szkolnych było dużo sportu (piłka ręczna, piłka nożna) Później emitowane było Naruto, co pewnie każdy oglądał :D, aż skończyłam szkołę i nie miałam kompletnie pomysłu na siebie, Pracowałam w kawiarni w której obecnie pracuje @ Kaarcia tam zaczęłam się uczyć alfabetu - Hiragana Katakana, co łącznie zajęło mi tydzień, już po szkole więcej anime oglądałam, co można zobaczyć na moim MAL'u (myanimelist) spotykałam się z Japończykami, w celach poznawczych jak i językowych, mam nawet własne Kimono. A Wycieczka do Japonii odwołana przez koronę na dość długi czas . Stwierdziłam, że mam braki w komunikacji po Japońsku więc poszłam do szkoły języków obcych (ACJ - Azjatyckie Centrum Językowe) i tam miałam nauczyciela rodowitego Japończyka, Eiichiro - bardzo pozytywny facet, uroczy i nieśmiały były to podstawy, a ja już mogłam iść na lvl wyżej chciał am tylko dużo mówić, Przejęłam później jego role nauczyciela, po lekcji, chodziliśmy do kawiarni uczyć się dalej , a ja układałam im testy różne, na fb prowadziłam stronę, ale sie posypało, bo nie da się niestety nauczyć kogoś kto nie chce umieć. Widzę ambitnie się zaczęło, wspomniałaś o piłce ręcznej i nożnej czy trenujesz jeszcze owe sporty, czy skracają się one tylko do oglądania ich w telewizji? Ostatnio uwielbiam oglądać mecze naszych Polskich siatkarzy . Przypomina mi się anime Haikyuu które było o siatkówce i jest mega op. Jak miałam fazę na grę w nogę to wszystkie mecze Laligi oglądałam, Hiszpańska piłka nożna jest bardzo ciekawa, żywiołowa nie tak jak ta nasza, że godzinę biegną jedną długość boiska . Karierę piłkarki ręcznej zakończyłam razem z gimnazjum, gdyż miałam bardzo ch... trenera który zniechęcił mnie całkowicie do tego sportu, ale miło wspominam obozy, 3 treningi na dzień, było super. Obecnie nie oglądam żadnych meczy, chyba że jest o czymś na prawdę głośno. Akurat sam zacząłem oglądać to anime i jest naprawdę mega. Jeśli miałabyś zmienić jedną rzecz w sobie co by ty było, zmiana wyglądu, charakteru, może coś z przyzwyczajeń? Zmiana charakteru na pewno ostatnio dużo o tym myślałam, i wiem, że ciężko ze mną wytrzymać nie daje sobie niekiedy nic powiedzieć, szybko i często się denerwuje jak, coś idzie nie po mojej myśli, nawet jeśli zdenerwuje mnie coś co nikogo innego nie dotyczy to umiem się wyżyć na psiapsi, żeby emocje mi w końcu opadły. Psiapsi, przepraszam! Jaki był twój najwspanialszy moment w życiu? Najwspanialszy moment w życiu? aa to mało takich, ale chyba szczęśliwa byłam w 2014 roku na pierwszych samodzielnych wakacjach w Bułgarii, pojechałam z koleżanką, poznałyśmy znajomków z Olkusza i bawiliśmy się całą ekipą. drugim takim momentem było jak moja bratanica Madzia powiedziała ' Ciocia, kocham Cię ' aż się wzruszyłam . No i momenty znalezienia pieniędzy na ulicy. Haha, to wtedy musiała być zabawa za ten hajs. Mieszkasz w Katowicach, wiele osób nie zbyt dużo wie coś o tym mieście, opowiesz w skrócie o nim? Spodek - nic innego i kopalnie nie ma tu nic takiego, tak szczerze, jest pełno knajp na ul. Mariackiej ogólnie mi się podoba, bo nie jest to miasto tak przerośnięte jak Warszawa, nie przytłacza mnie ani nie przerasta psychicznie. Uwielbiam siedzieć w Kato, obecnie się rozbudowujemy, pełno biurowców powstaje, Są dyskoteki Energy, Pomarańcza i Spiż, ale te pierwsze dwa to burdele dla nieletnich, idzie sobie fajnie spędzić czas, pójść do Cybermachiny zagrać na konsoli czy w planszówki , na bilard kręgle, i największy Park - Śląski pięknie tam jest, ale niestety Zoo ma na noc w porównaniu do tego Wrocławskiego. Katowice City ma swój klimacik. Tam to możesz imprezować, ale na cs'a 8zł już nie wyda haha. Jak piszę o csie jak trafiłaś na tą grę, co cię zachęciło do pozostania w niej? Nie imprezuję. Jakoś mnie to nie kręci, wolę siedzieć w domu i żłopać piwko z lodówki jeżeli chodzi o chill. Jak zaczęłam grać w CSa? ściągałam różne gry, tibia metin, w tym cs, zaczęłam na jakichś strzelankach typu 4fun , poźniej Deathruny nawet Gungame kiedyś wszedł, później zombie mody, Jail też był ale dużo później, później zombie escape i znowu jestem na Jailu, Ogólnie na jailach gra pełno fajnych ludzi i atmosfera jest też luźna, więc jeżeli atmosfera jest fajna to gra idzie już sama. Zostałam i gram, bo mam dużo wolnego czasu, ale jest to też spoko sposób na oderwanie się od obowiązków, od tej codzienności. A jak trafiłaś na strefeskilla? Grałam do niedawna na innej sieci serwerów. Zostałam zdegradowana z pozycji Admina ZE, stwierdziłam, że czas iść dalej, mieli też tam JB ale strasznie toksycznie tam było stwierdziłam, że poszukam czegoś nowego, chodziłam od serwera do serwera, aż zostałam na chwilkę pograłam, i zostałam na dłużej czysty przypadek, byłam na paru innych Jailach ale to nie było to czego szukam. Czyli będzie opcja, że będziesz próbowała starać się o admina, a czy jakieś inne rangi będą też wchodzić w opcje? Nie, jeżeli za bardzo się zaangażuję wszystko prędzej czy później trafi szlak, tutaj chce pozostać zwykłym userem z różową rangą i serduszkiem, Byłam adminem, i na początku był fun, ale później szybko się to zmieniło, zaczęłam traktować to podświadomie jak obowiązek, gdyż za niereagowanie, były wystawiane warny, a ja reagowałam chyba za bardzo, i mimo tego, że pytałam się czy tak jak robię jest dobrze, nie uzyskałam negatywnych odpowiedzi swoich działań a mimo to degrad był. Tutaj chce pozostać zwykłym userem. Poza csem w jakie gry jeszcze grasz, i jakie są twoimi ulubionymi? W sumie to nie gram, u znajomka jak byłam na weekend graliśmy w Herosy , spoko gierka ewentualnie planszówki Carcassone czy Cywilizacja też są op Dobrze sobie wspominam grę w Tibie, jakoś się wkręciłam pomimo tej słabej grafiki. Powoli zbliżamy się do końca wywiadu, chciałabyś kogoś pozdrowić? No oczywiście, że chce. Na początku Chciałabym pozdrowić psiapsi mojego, który mnie wspiera @ `Malina ღ moją @ Kaarcia która zajęła moje miejsce w kawiarni Pana Prezesa i Wszystkich graczy Strefy Widzimy się na JB 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik OszukanyOszust Opublikowano 1 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2020 (edytowane) Na nie - slabe doswiadczenie - wiek - dziecinny avek, obawiam się że nie dorósł do roli redaktora. - nieprzekonujące podanie @ Dershia poprawiłem i przepraszam za te wcześniejsze głupie powody Edytowane 2 Lipca 2020 przez OszukanyOszust 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 1 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2020 Na tak +wiek +chęci +orto +znany Odnośnik do komentarza
Gość Aguś Opublikowano 1 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2020 Na tak + rozmawia z najmniej znanymi graczami bez rangi + duże chęci + ortografia, składnia + jest znany i lubiany + wiek Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Uszaty Opublikowano 1 Lipca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2020 Na tak. +długi staż na forum +aktywny, dobrze widoczny na SB +widać, że lubisz pisać, więc liczę, że wprowadzisz do redakcji coś nowego, a zarazem ciekawego. Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 2 Lipca 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 Na nie -Jest już 5 redaktorów -Niedawno co zacząłeś być z powrotem aktywny na forum (nawet nie tydzień) -/+Doświadczenie +Wiek Jedynym największym plusem jest to, że chcesz się wziąć za dział, którego nikt nie chce i nie chciał ruszyć z redaktorów odkąd posiadają rangi, ale przyjmowanie osoby, która będzie odwalała najgorszą czarną robotę z powodów lenistwa czy tam niechęci innych redaktorów było by żałosne, a redaktorów jest już wystarczająco dużo (pięciu jak by ktoś nie wiedział) (Jeszcze napisze nawiasem, że wywiad trochę krótki i jest w nim parę błędów, ale plus za chęci) 1 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 2 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 + chęć pomocy +/- staż - aktywność, Faktycznie, spełniasz wymaganie jeśli chodzi o staż, lecz to według mnie wciąż koszmarna wartość. Nie ukrywam, że według mnie lepiej by było, gdybyś trochę bardziej zapoznał się z użytkownikami na forum - zdecydowanie mała liczba osób Cię kojarzy. Po drugie, masz ode mnie wielkiego plusa za chęci. Również uważam, że aktualnym redaktorom przyda się pomoc. Kolejnym moim argumentem jest znajomość ortografii i interpunkcji. Jak dla mnie, większość twojej aktywności jest ładna, przejrzysta i często wyróżniająca się od innych. Ładnie tworzysz zdania i kleisz ze sobą wyrazy w odpowiedniej do tego sytuacji, lecz mam jeden haczyk. W podaniu zauważyłem błąd, a raczej źle skonstruowane zdanie, które może dla niektórych nie jest aż tak widoczne, no ale cóż.. Trochę mi to nie odpowiada w podaniu na redaktora. + Poza tym wszystkim co opisałem wyżej, to podanie mi się jako tako podoba. Nie mam chyba innych doczepek. Mimo twojego stażu i tego małego potknięcia, będę na tak. Jeżeli dostaniesz szanse, to wierzę, że jej nie zmarnujesz.. Pozdrawiam, powodzenia. Odnośnik do komentarza
Użytkownik ahuu Opublikowano 3 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2020 (edytowane) No cóż. Podanie nie jest takie złe. 3 - letnie doświadczenie to też nie w kij dmuchał, sam bawiłem się w to przez grube 4 lata i szczerze? Warto. Oczywiście, jeśli jesteś serio dobrym redaktorem i kieruje tobą czysto hobbystyczna chęć. Masz plan rozwinięcia redakcji. Jeśli przy pięciu redaktorach POWTARZAM PIĘĆIU!!!, są jakiekolwiek działy które stoją puste, to tfuuu na frajernie, która nie interesuje się prawdziwie redakcją. Co kurwa rączki bolą jak trzeba dłuższy wywiad ogarnąć? Noo... Najlepiej wstawiać jakieś żarty na dziś i pytanka. Pięć sekund roboty, a pizda się cieszy, jakby ocieplił mur chiński w 5 godzin. Kurwa żałosne. No i oczywiście brak redaktorów, którzy również mieliby ocenić przyszłego redaktora i wstawić komentarz... Ale chuj z tym. Jedziemy oceniać użytkownika: + Wiek + Chęci + Doświadczenie + Ortografia oceniona na wysokim poziomie. + Ponoć znany. Nie mnie to oceniać, bo ja tutaj nie wchodzę absolutnie. Oceniam użytkownika tylko i wyłącznie czytając podanie. Masz odemnie znak pokoju mordo, chociaż nie wiem nawet kim jesteś xD Edytowane 3 Lipca 2020 przez ahuu 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 3 Lipca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2020 Pupapanpanda czy to ty??!?!?!?! +podanie +ortografia +chęci +doświadczenie NA TAK Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Vixie Opublikowano 7 Lipca 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 Przyjmuję na okres próbny. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Vixie Opublikowano 7 Lipca 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone pozytywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi