Użytkownik∙ Krixo Opublikowano 2 Lipca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 Co robiliście jak nudziło wam się na lekcjach albo w pracy? 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ZeroTwo Opublikowano 2 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 (w szkole jak coś) Ja to brałem długopis i nim kręciłem w rękach (penspinning) Albo brałem kartkę i coś rysowałem 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 2 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 Spałem Odnośnik do komentarza
Zasłużony seyn. Opublikowano 2 Lipca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 Pisaliśmy na grupie i mieliśmy beke w gim ze niby nikt się nie uczył a odpowiedzi miał na grupie A takto to bawiłem się długopisem Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Uszaty Opublikowano 2 Lipca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 W szkole to wiadomo, spanko, granie na telefonie, robienie "kebabów" z plecaków ( technikum takie dorosłe ). A w pracy to raczej tylko jakieś przeglądanie facebooka/instagrama Odnośnik do komentarza
Użytkownik PabloEscobar Opublikowano 2 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 siedziałem na telefonie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Sceptyk Opublikowano 2 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 Rozmawiałem na każdej i całej lekcji, nawet gdy w szkole mnie nie było to dostałem uwagi za "rozmawianie na lekcji" Tak mnie nauczyciele wielbili Odnośnik do komentarza
Gość Aguś Opublikowano 2 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 Na polskim spałam a na innych się jadło, oczywiście tylne rzędy to ucztują ew w telefonie grzebałam xd fejsbuki i inne takie, w pracy ściągnełam sobie Wattpad i czytalam opowiadanka, w niektore szło się wkrecic ze nie wiedzialam ze klient przyszedl XD Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 2 Lipca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 ja się nigdy nie nudzę na lekcjach bo ja wzorowy uczeń 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik MrVarnaz <3 Opublikowano 2 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 Spałem bawiłem się długopisem siedziałem na telefonie 1 Odnośnik do komentarza
Gość mmm Opublikowano 2 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 rozmawiałam, spałam, oglądałam serial, robiłam zadania z innych lekcji albo graliśmy w chińczyka czy inne gierki w sumie dużo zależało od lekcji Odnośnik do komentarza
Użytkownik KeveS Opublikowano 2 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 Jak mi się nudziło to zazwyczaj korzystałem z telefonu. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Zborek Opublikowano 2 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 Se gralem na telefonie Odnośnik do komentarza
Legends Never Die PJETRAS Opublikowano 2 Lipca 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 Albo pykanie w gierki na telefonie albo gra w karty o paluszki na ostatniej ławce @ Krixo 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 2 Lipca 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 Na kraciastej kartce kolorowałam te kwadraciki różnymi kolorkami na zmianę, albo coś rysowałam w kwadraciki, odrabiałam lekcje, pisałam z Trivorkiem, przeglądałam forum, długopisem sobie stukałam pomiędzy palcami (taka zabawa) ii gumką do włosów się bawiłam taak palce splatałam najwięcej razy jak się dało xD Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 2 Lipca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 Only tel, ew jadłem/jem. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Skordal Opublikowano 2 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 Za czasów szkolnych to siedziałem na tel, głównie na uczuciopedii albo grałem w gierki typu mu origin (expienie) albo hearthstone . A w pracy to zależy w pierwszej pracy (sklep budowlany mrówka) to albo też telefon i gierki albo spałem na magazynie za paletami pod telefonem jak by kto mnie szukał, albo miałem zrobione w drzwiach ekspozycyjnych biuro gdzie siedziałem z dwoma pracownikami i grałem w karty A w tutejszej pracy (Drutex) tnę balot okleiny na kawałki i jak puszczę rolkę to się nawija 15 min to wtedy piszę z moją Kobietą chyba że w tym czasie też jest w pracy to gram w łamigłówki :D Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krixo Opublikowano 3 Lipca 2020 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został zamknięty przez administrację. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi