Zasłużony ver;p Opublikowano 6 Lipca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2020 1. Imię: Dawid. 2. Wiek: 18. 3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: Kilka godzin na pewno. 4. Co chciałbyś zmienić: Zmiany są dobre, jest to sprawa oczywista, lecz na moment obecny mam w głowie totalną pustkę i ciężko mi wpaść na coś na szybko, na pewno z czasem się coś wykombinuje, bystry ze mnie chłopak. 5. W czym chciałbyś pomóc: W czynieniu forum jeszcze lepszym! Konkretniej - upłynnieniu pracy odbywanych na forum, odciążeniem obecnych Moderatorów których na chwilę obecną jest mało, co nie świadczy o tym, że nie poradzą sobie z takim potknięciem jak strata kilku kolegów po fachu, każdy kiedyś odchodzi, po nich przychodzą następni, po to tu jestem! 6. Dlaczego akurat ty: Miałem okazję troszkę pobyć na posadzie Moderatora właśnie tego forum, więc doświadczenie mimo, że nie duże to mam. Dużo się pozmieniało od czasu kiedy buszowałem właśnie tutaj, wiele nowych osób, które nie miały okazji mnie poznać, dlatego w kilku zdaniach postaram się opisać swoją osobę, w końcu ranga taka jak Moderator jest dla Was - użytkowników, byłoby warto poznać swojego kandydata. Na imię mi Dawid, większość znajomych woli mówić mi Dejf, są przekonani, że brzmi to bardziej egzotycznie co w pewnym stopniu mi się podoba. Za mną już 18 niezapomnianych lat, niektóre pamiętam bardziej, niektóre mniej, ale na pewno wszystkie te, które są godne zapamiętania zawsze będą ze mną. Zamieszkuje na moje dość niewielkie miasto - Gniezno, czy polecam je zwiedzić? Jeżeli lubicie kościoły to tak, jedyne warte miejsca do zwiedzenia pod względem budownictwa. Niegdyś interesowałem się piłką ręczną, którą trenowałem kilka lat, po kontuzji kolana na dobre pochłonął mnie internet, nie obyło się z przybyciem kilku kilogramów. Samym cs'em interesuję się już od roku 2010 gdzie za małolata chodziło się po kafejkach i obserwowało w co grają starsze chłopaki, bardzo przypadła mi ta gra do gustu, jestem z nią do dnia dzisiejszego. Drugą grą, która podobnie mnie pochłonęła jest Metin, gra która towarzyszyła mi w późniejszym etapie dorastania, mimo, że gram w nią tak długo nadal na wojnie nie potrafię złapać targetu ;-; Co cechuje mój charakter? Myślę, że jest to na pewno bezinteresowność, niemniej ważną cechą jest komunikatywność, potrafię pracować w grupie co mogą zauważyć moi rówieśnicy, którzy przebywają ze mną na co dzień. Czasami potrafię być wybuchowy, po prostu nie daje sobie w kasze dmuchać czy jak to się mówiło, gdy nerwy mi puszczą lubię sobie powyzywać oponenta, dość niekulturalnie - przeważnie. Staram się jednak trzymać nerwy na wodzy. Nie jestem typem osoby, która uważa, że wszystko wie, że wszystko zrobi sama, dla zadowalającego efektu pracy wolę się dopytać kogoś bardziej doświadczonego co jest na rzeczy, nie ukrywam się z tym, nie każdy musi wszystko wiedzieć, ale zawsze można nabyć taką wiedzę gdy tylko się tego chce i ma dobrego nauczyciela, pozdrawiam - @ PorQue , @ Smuszinio . Przejdźmy do meritum pytania, myślę że podołałbym na tym stanowisku, jestem osobą godną zaufania czego dowodem mogą być poprzednie serwery Trivora na których sprawowałem x funkcje jak i samo forum na którym obecnie to czytasz, raczej żadnych problemów ze mną nie było - miejmy nadzieję. 7. Staż na forum: Konto założone w marcu zeszłego roku, aktywny zacząłem być od momentu kiedy postanowiłem postawić na tej sieci swój serwer mixowy. 8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Tak, pełniłem już wyżej wymienioną funkcję. Jak już wcześniej wspominałem właśnie na tym forum pierwszy raz usiadłem za biurkiem Moderatora, niedługo bo niedługo, ale zawsze. 6 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Sceptyk Opublikowano 6 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2020 Tak. +Wiek. +Staż. +Doświadczenie. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hasa Opublikowano 6 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2020 Tak +doświadczenie +wiek +miły 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik |K4|Bum Opublikowano 6 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2020 Jestem za daniem ci szansy. + Wiek + Estetyczne i rozwinięte podanie + Posiadałeś tu już ową rangę + Widać że doświadczenie posiadasz + Pustki w ekipie moderatorów. Odnośnik do komentarza
Legends Never Die Dershia Opublikowano 6 Lipca 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2020 + Posiadałeś już moderatora, + Wiek i staż, + Brak zażaleń/skarg, + Wydajesz się być dojrzałą osobą, odpowiednią na to stanowisko. Przyjmuję na okres próbny 2 tygodni. Odnośnik do komentarza
Legends Never Die Dershia Opublikowano 6 Lipca 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone pozytywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi