Użytkowniczka Torri Opublikowano 6 Lipca 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2020 @ seyn [P] Skąd pomysł na nick ? [O] Od imienia... wikTORIa [P] Jak to się stało że wróciłaś na Sieci Serwerów ? Długo Cię namawiali ? [O] Weszłam kiedyś na tska sieci, której chyba nikt tu nie lubi i kilka osób na mnie wjechało, wiec napisałam o tym do @ Swiezyyy i kazał mi przyjść tu [P] Jak Ci się działa jako Opiekunka Serwera ? [O] Już nie jestem, ale miałam najlepszych adminów na świecie, więc sam opiekun też był super przy nich [P] Jakie jest Twoje największe marzenie ? [O] Mieć typowego kandżolota i wyjechać nim do Japonii [P] Czy przeżyłaś coś niesamowitego w życiu ? [O] Spotkałam @ Dershia i @ PJETRAS (kazali mi) [P] Spokojny tryb życia czy zwarjowany ? [O] Spokojne żyćko jest nudne.... [P] Dlaczego mnie nie lubisz ? [O] Kto Ci takich głupot nagadał? [P] Zostaniemy kolegami ? [O] Możemy nawet psiapsiółkami @ PJETRAS [P] Kiedy dasz tą kartę z mc ? [O] Przyjedź sobie po nią xd [P] Kiedy pijemy w Łodzi ? [O] Ostatnio chciałam, ale mnie olałeś... Ale spoko robię furkę i wpadam [P] Jak ogarniasz swoich adminów [O] Jakoś się dało xddd [P] Jak bardzo cie wkurwiam w skali od 0 - 10 ( jest odpowiedz 11 ) ? [O] Ty akurat średnio to 4, ale są gorsi xd [P] Ulubiony film ? [O] W sumie to nie mam, bardziej wole seriale [P] Ile dni kacowałaś po swojej osiemnastce ? [O] Trwała chyba z 2 tygodnie więc nawet nie zdążyłam mieć kaca xd [P] Ile potrafisz wypić alkoholu żeby nie zezgonować [O] Zaprawionej alkoholiczki się pytasz... [P] Czemu skrzywdziłaś mojego Łukasza @ Er Dfa. ? [O] Co jak co, ale to on mnie zdradzał... [P] Kiedy dołączysz do jakiegoś esportowego teamu w cs:go ? [O] Jak @ Dershia ze mną założy @ fluxx [P] Dlaczego jesteś botem? [O] Ej ja się staram jak mogę [P] Czemu mnie czcisz jak Boga? [O] No cóż xddd [P] Ile wyciskasz na klatę? [O] Nic bo jestem BigMac Team xd [P] Jaki lubisz alkohol i dlaczego wysokoprocentowy? [O] Tak jak nipisałeś każdy wysokoprocentowy, hmm... bo tak xd [P] Gdzie chciałbyś pojechać na wakacje? [O] Ogólnie to marzy mi się Japonia, ale gdziekolwiek z chłopakiem to też fajnie [P] Jaki chciałbyś mieć samochód w przyszłości? [O] Zrobiona Mazda MX5 [P] Czy również twierdzisz że po ananasie słodki smak ma się? [O] No pewnie xddd [P] Co sądzisz o swoich adminach? XDDD [O] Byli najlepsi [P] Co o mnie sądzisz? <czekam> [O] Ziom mega [P] Podobały się pytanka? [O] No ta, jedne z lepszych haha @ Dershia [P] Kiedy winko? [O] Oj jak przyjadę to będzie [P] Zamówimy sobie ten kieliszek? hhahhah [O] Będzie idealny dla nas [P] Skąd pomysł na nickname? [O] wikTORIa [P] Jak się czujesz w roli opiekunki najlepszych aren? [O] No teraz to mi bez nich smutno.... [P] Jedziemy na Mazury? [O] Oj tak, musimy! [P] Najlepszy cytat? [O] No teraz to mi misje dałaś xdd "My chcemy żyć, a nie tylko przeżyć..." [P] 3 filmy które szczerze polecasz [O] Nie oglądam zbytnio filmów, ale "Do wszystkich chłopców" 2 części i niech to tak zostanie [P] Ulubiony smak winka [O] Carlo Rossi Blueberry [P] Chcę ocenkę ;3 [O] No moja najlepsza jesteś [P] Ulubione owoce [O] Kaki i arbuz @ Word [P] Co tam? [O] Jak zwykle... [P] Czemu jesteś so bjuti? [O] Nie jestem, ale love [P] Dokąd nocą tupta jeż? [O] Nie wiem, ale robi to za głośno ok? [P] Wino czy wódeczka? [O] A gdyby tak wódeczkę popijać winkiem? [P] Psiaki czy kociaki? [O] Ojj oba [P] Denerwuje cię? [O] Niee, ani troszeczkę i to nie sarkazm [P] Co o mnie myślisz? [O] Świetny chłop z Ciebie, trochę bot ale i tak Cię uwielbiam [ [P] Jak ci się podoba bycie opiekunką arenek? [O] Było super... [P] Ideał? [O] Ojj, na tej sieci to ich sporo @ Gr00bY [P] Kiedy gramy? [O] Zapraszaj i lecimy [P] Ulubiona wódka? [O] Belvedere, a z bardziej budżetowych to Żubrówka Biała xdd [P] Kiedy wbijasz do KG [O] Jak mnie nareszcie normalnie zaprosisz xd [P] Kiedy kupisz mi kosę? [O] Grr, kiedyś może... [P] Dlaczego uważasz, że jestem scamerem [O] Bo chciałeś mi zabrać prezencik od @ WhiteNygga [P] Jakie jest twoje zdanie o mnie? [O] Mega ambitny jesteś z tego co zauważyłam, da się z Tobą pogadać, ziom jak nic [P] Czy jak jeszcze raz napisze o anty - rush to dostane degrada? [O] No teraz to już nie... Dziękuje wszystkim za pytanka oraz @ WhiteNygga za nominację Moja nominacja już dawno była, a tą osóbką był @ DizZy 4 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 22 Lipca 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został zamknięty przez administrację. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi