Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

MODERATOR - [Largo:)]

largo:)

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

1. Imię: Szymon
2. Wiek: 19
3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: 4-6 godzin w zależności co robię, ale dużo czasu jestem aktywny.
4. Co chciałbyś zmienić: Niczego bym nie chciał zmieniać, ponieważ w chwili obecnej nie ma tu nic do zmienienia, aczkolwiek chciałbym pomóc dotychczasowej ekipie moderatorów w pomaganiu i ogarnianiu tematów. Zmiany ewentualnie mogę zaproponować po zmianie stylu.
5. W czym chciałbyś pomóc: W raczej wszystkich zadaniach moderatora, zależy do czego zostanę przydzielony. Chciałbym pomóc w panowaniu nad ładem i porządkiem na forum.
6. Dlaczego akurat ty: Jestem kreatywnym człowiekiem, dużo pomysłów w głowie, pomagałbym w moderowaniu postów i wszystko co związane z moderatorem. Chciałbym pomóc moderatorom w ogarnianiu dotychczasowych zadań. Jestem pomocny. Spędzam na komputerze sporo wolnego czasu, co nie widać może przez aktywność na forum, lecz tak jest naprawdę. W chwili obecnej są braki w ekipie moderatorów, a tak jak powyżej chciałbym bardzo pomóc, gdyż nadaję się do tej roboty.
7. Staż na forum: Może nie jest wielki, ale z biegiem czasu postaram się go jak najszybciej nadrobić, gdyż ranga będzie zobowiązywać.
8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Byłem raz na pewnej sieci, ale krótko, gdyż sieć zdążyła upaść. Co sieć to obyczaj, tu macie pewnie może inne zasady do których trzeba się tylko dostosować. Nie widzę w tym żadnego problemu.

• Lubię to! 1
  • Super 1
  • Ha ha 1

sygnaturka.png

• Użytkownik

Jestem na Tak!

+ Schludne i estetyczne podanie! 

+ Widać chęć zaangażowania w pomocy! 

+ Wiek! 

+ Posiadał ową rangę, z którą nie miał największego problemu! 

• Super 1

06849937492497786438.gif.b02bf47a928ea5323c1b6889f0d9243a.gif

• Użytkownik

Na tak

+wiek

+podanie

+chęci do pomocy

+bezkonfliktowy

• Super 1
  • Użytkownik∙

Oj largo szkoda że sie nie znamy :(

+wiek

+doświadczenie

+miły spokojny

+podanie 

na tak 

• Super 1

olokorawawa.gif

• Zasłużony

- 30 czerwca urlop z powodu min. braku czasu, ale i tak składasz podanie na moderatora gdzie musisz 'sporo' dostępny

- Obrażanie jednego z członków wcześniejszej moderacji jak i aktualnego administratora, więc polemizowałbym że jesteś bezkonfliktowy tak jak kolega wyżej napisał.

- 24 maja napisałeś podanie na moderatora i stwierdziłeś że nigdy nie byłeś moderatorem5ba1ff597794e33c31f58cff0895aa6d.png

W aktualnym podaniu możemy przeczytać że jednak miałeś moderatora, więc jak to jest? xD

Twoja kandydatura kompletnie mnie nie przekonuje. Jestem na Nie.

Pozdrawiam

• Super 1
  • Legends Never Die

Zacznę od tego, że tak jak @ shinga zauważył, kłamiesz w podaniu, co mocno odbija się na Twojej kandydaturze. Za Tobą jest wiele nieciekawych akcji na SB, które w ogóle nie świadczą o Twoim dojrzałym zachowaniu. Dodatkowo masz ostrzeżenia za spam, a mimo wszystko składasz podanie. (wg regulaminu osoby, starające się o rangę funkcyjną nie mogą mieć punktów ostrzeżeń na koncie), co za tym idzie? Średnia znajomość regulaminu. 

Podanie odrzucam.

mrrr+;3.gif

• Legends Never Die

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Podanie zostało rozpatrzone negatywnie.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

mrrr+;3.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]