Użytkownik∙ Uszaty Opublikowano 6 Lipca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2020 1. Imię: Szymon. 2. Wiek: 20. 3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: Zależy od dnia, na forum zaglądam bardzo często. 3-4 godziny dziennie co najmniej jestem gdzieś w pobliżu komputera i zerkam na forum. 4. Co chciałbyś zmienić: Nie mam żadnych konkretnych propozycji co można zmienić. Chciałbym móc być jedynie bardziej pomocny, bo skoro jestem na forum prawie ciągle, to czemu nie mógłbym robić czegoś więcej :). 5. W czym chciałbyś pomóc: W codziennym życiu forum i "ogarnianiu" tego wszystkiego. Mamy sporo serwerów, praktycznie co chwilę jakieś tematy wlatują. Z pewnością przydadzą się dodatkowe ręce do pracy. 6. Dlaczego akurat ty: Jestem tu od dosyć dawna, sporo osób na pewno mnie tutaj kojarzy i wie, że można na mnie polegać. 7. Staż na forum: Od 12 lutego, więc jeszcze trochę i pół roku będzie. 8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Nie, pełniłem kiedyś funkcję J@, ale to była znacznie mniejsza sieć i wiele roboty tam nie było. 1 1 5 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 7 Lipca 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 Uaa, nikt się nie wypowiedział to wypowiem się jako pierwsza ;o + Jesteś aktywną osobą na forum pod względem postów i strefoboxa (w miarę). + Pełnisz już dwie funkcyjne rangi na których dajesz sobie radę. + Doświadczenie. + Kultura, nigdy na forum nie było z Tobą żadnych spin. + Wydajesz się być sprawiedliwą osobą. + Lubiany i przyjazny, raczej każdy z forum go kojarzy. Podanie może jakieś mega rozwinięte nie jest, ale jest krótko i na temat nie ma co niestworzonych bajek opowiadać i koloryzować. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 7 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 Na tak +wiek +/- podanie +aktywny +doświadczenie Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 7 Lipca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 Na tak +aktywny na czacie +wydaj się być miły +bez konfliktowy +doświadczenie +wiek +podanie Właściwy człowiek na właściwym miejscu Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 7 Lipca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 Kolesiostwo na bok ->>> Okres próbny + Aktywny na forum + Na aktualnych rangach radzisz sobie dobrze, jeśli jednak popełnisz błąd potrafisz się do tego przyznać. + Brak jakichkolwiek skarg + Nie widziałem żebyś miał z kimś 'konflikt' na chatboxie - Wydaje mi się że źle działasz pod presją [chodzi mi o rezygnację] 2 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 10 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 Co się zmieniło od podania na ubt? Nagły przypływ czasu. Po prostu pełnisz już dwie ważne funkcje w tym funkcję Opiekuna serwera dd2 oraz ubt 1.6 która wymaga dużo poświęconego czasu i myślę, że Moderator to już będzie zbyt dużo na głowie. -Zajmij się obecnymi rangami, bo możesz którąś zaniedbać. -podanie nie przekonuje +wiek Przykro mi ale jestem na Nie. 1 Odnośnik do komentarza
Legends Never Die Dershia Opublikowano 11 Lipca 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2020 Przyjmuję na okres próbny 2 tygodni. Odnośnik do komentarza
Legends Never Die Dershia Opublikowano 11 Lipca 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone pozytywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. 2 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi