Użytkownik imoobanzanic Opublikowano 7 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 (edytowane) moj nick: imoo nick oskarzonego dino stam id macie go data no ok 2 w nocy mapa awp lego 2016 opis Kiedy wszedłem na serwer od razu zostałem zaatakowany niepotrzebnym gadaniem przez innych graczy. Kiedy powiedziałem i grzecznie, żeby byli trochę ciszej zaczęli mnie obrażać i uciszać - admin nie zrobił z tym nic. Jedyne co to dostałem ja muta na 100min. Nie powiem, że nie ale podirytowała mnie ta cała sytuacja i otrzymałem bana po kolejnej prośbie uspokojenia gadatliwych użytkowników dostałem bana. Admin faworyzował tych graczy i jestem zaskoczony, że taka sytuacja miała miejsce na tak szanowanej się sieci. dowod to jest mój ban- https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:127605948&advType=steamid&Submit to jest kolegi admina ban - https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:528950071&advType=steamid&Submit Edytowane 7 Lipca 2020 przez imoobanzanic 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik |K4|Bum Opublikowano 10 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 @ D3$iK Proszę o rozpatrzenie skargi. Temat stoi parę dni. 1 Odnośnik do komentarza
Legends Never Die mayu Opublikowano 10 Lipca 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 W dniu 7.07.2020 o 02:48, imoobanzanic napisał: Kiedy wszedłem na serwer od razu zostałem zaatakowany niepotrzebnym gadaniem przez innych graczy. Kiedy powiedziałem i grzecznie, żeby byli trochę ciszej zaczęli mnie obrażać i uciszać - admin nie zrobił z tym nic. Oglądając demko widzę tylko, że gracze rozmawiali a ty bez powodu powiedziałeś ,,zamknij mordę kurwa" z celowym przesterem mikrofonu. Dwóch graczy, w tym Ty, dostali mute za brak kultury na 100min, który był uzasadniony. W dalszej części demka zauważalna jest lekka faworyzacja lub zwykły brak prawidłowej interwencji ze strony admina. Skargę przyjmuję, mimo że sam masz sporo za uszami. 1 Odnośnik do komentarza
Legends Never Die mayu Opublikowano 10 Lipca 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Skarga przyjęta. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. 1 1 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 28 Listopada 2024 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi