Użytkownik MrVarnaz <3 Opublikowano 7 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 Imię: Jakub Wiek (dokładna data urodzenia): 6 grudnia 2002 Doświadczenie: w sumie to żadne lecz szybko się uczę Dlaczego chcesz zostać typerem?: Ponieważ jest mało typerów, a teraz mam bardzo dużo wolnego czasu i chciałbym się zająć tą częścią sieci Jaką dyscypliną sportu chcesz się zająć?: Piłka Nożna oraz E-sport 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 7 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 Na tak +chęci +wiek +znany 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krixo Opublikowano 7 Lipca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 Na tak +wiek +rozpoznawalny +czas 1 Odnośnik do komentarza
Legends Never Die Dershia Opublikowano 9 Lipca 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 Sama zachecilam Cię do złożenia podania - gdy ja wstawiam Typery, a Ty siedzisz na ts3 to widzę jak się dopytujesz, jak Cię to interesuje, więc uważam, że to idealna posada dla Ciebie. Szybko się uczysz, ogarniasz nowe rzeczy, wiek na plus. Myślę, że się dogadamy i ogarniemy razem, gdyż jak jestem na urlopie to nie ma osoby, która mogłaby przejąć moje obowiązki. Jestem na tak. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 9 Lipca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 +wiek +mało typerów +chęci jestem na tak!! 1 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 9 Lipca 2020 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone pozytywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi